Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΣ ΚΥΚΛΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ



Ο μεγαλύτερος υδροηλεκτρικός σταθμός της Νότιας Αλβανίας, όπου η Ελλάδα αγοράζει ηλεκτρική ενέργεια, ήρθε νόμιμα στα χέρια των τούρκων. Επίσης, πολλά απ’ τα σπίτια των Βορειοηπειρωτών (Ελλήνων), έχουν αγοραστεί από τούρκους υπηκόους.
Στα Σκόπια πάλι, οι τούρκοι έχουν αγοράσει τις μεγαλύτερες κερδοφόρες επιχειρήσεις, ενώ σε πολλά ‘’δημόσια’’ έργα, όπως το καινούργιο αρχαιολογικό Μουσείο που χτίστηκε επάνω σε αρχαιοελληνικό σχέδιο. Σε μεγάλο μέρος τους χρηματοδοτούνται από τουρκικές επιχειρήσεις. Ενώ από δεκάδες χρόνια πριν, στα χωριά της Ροδόπης (Ελλάδας-Βουλγαρίας), με την πανάρχαια ελληνική φυλή των Πομάκων έχουν ασπαστεί τον Μουσουλμανισμό και σιγά-σιγά πείθονται ό,τι κατάγονται από τους τούρκους! Μάλιστα, αρκετοί ιστορικοί πιστεύουν και αναφέρουν ότι εάν δεν υπήρχε το μουσουλμανικό στοιχείο στην οροσειρά της Ροδόπης τον καιρό της  ελληνικής απελευθέρωσης από τους τούρκους (20ο  μ.Χ. αιώνα), η Φιλιππούπολη, η Βάρνα και άλλες σημερινές Βουλγαρικές πόλεις θα ήταν στο Ελληνικό έδαφος. Διότι πλειοψηφούσαν και μεγαλουργούσαν εκεί οι Έλληνες.
Μεθοδικά κι επάνω σε επεκτατικά σχέδια, με ποθούμενο στόχο την Ευρώπη, η τούρκοι εργάζονται συσπειρωμένοι απ' τον περασμένο αιώνα.  
Κάπως έτσι λοιπόν, στα βόρεια και ανατολικά σύνορά μας έχουν εγκατασταθεί τουρκικά συμφέροντα κι όπου δυστυχώς, στην οποιαδήποτε κρίση χαμένη σίγουρα θα βρεθεί η Ελλάδα μας…   
Πρόσφατα είδαμε με πίκρα, πως οι ευρωπαίοι διαχειριστήκαν τις παραβιάσεις των τουρκικών πλοίων στις θάλασσες της Κύπρου και της Ελλάδος… Καθώς μέχρι εχθές (Τετάρτη 5/11/2014), τα στρατιωτικά τουρκικά πλοία βολτάριζαν ανάμεσα Άνδρο – Σούνιο.
Αν ΣΗΜΕΡΑ δεν αφυπνίσουμε τους ευρωπαίους, τους χριστιανικούς λαούς, ΑΥΡΙΟ θα είναι πολύ αργά!         

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου