Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ… ΜΕ ΤΟΝ "ΥΠΝΟ"!




Τα τελευταία δυο-τρία χρόνια, συναντώ στους Ελληνικούς δρόμους, όλο και περισσότερες γυφτοπούλες με καλυμμένο το κεφάλι, κάτω από ένα είδος μακριάς εσάρπας, κάτι σαν πάρεο, σε διάφορα χρώματα. Υπέθεσα, χαζά βέβαια, πως ήταν μια επιστροφή στην παράδοσή τους. Όμως, η επιπόλαιη κι αδούλευτη σκέψη μου, για το κάλυμμά στο κεφάλι των νεαρών κοριτσιών της φυλής των Αθίγγανων, αρκετά γρήγορα προδόθηκε.
Κατά δεκάδες, οι γύφτοι της νότιας Ελλάδας ‘’μυούνται’’ στη θρησκεία του Ισλάμ απ’ τους Μουσουλμάνους Τσιγγάνους (Τουρκόγυφτους) της Θράκης για μερικά ευρώ (όπως ακούγετε από τους ίδιους)!
Προσωπικά δεν είμαι ρατσίστρια ούτε κι έχω κάποιο θεματάκι με τις θρησκείες. Θα ήθελα όμως να γνώριζε η ελληνική πολιτεία από που προέρχονται τα ευρώ (εάν όντως είναι αλήθεια το εμπόριο της πίστης τους), καθώς φαίνεται πως την "εμπορευματοποιούν"  οι υπήκοοι Έλληνες Τσιγγάνοι.
Στο Τσιγγάνικο μαχαλά της Θήβας, των Ξαμιλίων Κορίνθου, των Μεγάρων, της Λαμίας κι αλλού ο προσηλυτισμός του Ισλάμ έχει πάρει διαστάσεις.  

Οι καιροί είναι σαφέστατα πονηροί, καλό θα είναι να προσέχουμε….   

Διότι στη Δυτική Θράκη, εφαρμόζεται για τους μουσουλμάνους από το Ελληνικό κράτος η Σαρία, δηλαδή, ο ιερός νόμος του Ισλάμ. Μάλιστα, ο ιερός ισλαμικός νόμος είναι ανώτερος από το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Αστικό Δίκαιο!!!    

2 σχόλια:

  1. Καλέ μου συνοδοιπόρε, φίλε Yanni Spiridakis σε ευχαριστώ για το γλυκό σου καλωσόρισμα. Καλώς σας ανταμώνω και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή