Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ( ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΙ ΞΑΝΑ!)



Πόση βρωμιά, πόση ακόμα αηδία από την μπόχα του κανιβαλισμού της δημοσιογραφίας θα υποστούμε;
Ξαφνικά κάποιοι (δημοσιογράφοι και μη) έγιναν ‘’σεμνόφυτοι’’ και ‘’ηθικοί’’, αντιμετωπίζοντας αισχρά και με χτυπήματα κάτω από την μέση την όποια πιθανή ανάμιξη με την πολιτική της Δήμητρας Λιάνης -Παπανδρέου!   
Οι προσωπικές στιγμές οποιουδήποτε είναι ιερές, αν αυτές βέβαια δεν καταφέρονται  στο κοινό καλό του συνόλου. Και οι κανίβαλοι, θυμήθηκαν να αναπαράξουν πάλι τον ‘’αυριανισμό’’ με κάποιες γυμνές φωτογραφίες που είχε βγάλει η Δήμητρα Παπανδρέου όταν ήταν κοπελίτσα, και να τις προοθούν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα…
Χτυπάτε άνανδρα μια γυναίκα γιατί δεν έκρυψε ποτέ τίποτα, γιατί έγινε γυναίκα ενός Μεγάλου Έλληνα Πρωθυπουργού και στάθηκε στο πλάι του επάξια όλων των περιστάσεων. Ενώ, ξεχνάτε εσκεμμένα και αντιμετωπίζεται εξ απαλών ονύχων την ασυδοσία και τη λαμογιά πολλών πολιτικών που κατέστρεψε την Ελλάδα και μας έφερε σε τούτο το χάλι.
Σήμερα οι Έλληνες πεινάνε, δυστυχούνε, χάνουνε δουλείες και σπίτια. Σήμερα δεν ενδιαφέρει τον Έλληνα εάν η  Δήμητρα Παπανδρέου, πριν τριάντα χρόνια, έκανε μπάνιο γυμνή. Όπως βεβαιωμένα δεν διαφέρει και τους Γερμανούς εάν η Άγγελα Μέρκελ μέθυσε και χόρευε σχεδόν γυμνή σε κάποια παραλιακή όταν ήταν νέα, ώστε δεν δίστασαν στιγμή να την  επανεκλέξουν στις πρόσφατες εκλογές!
Ένα θα πρέπει να θυμάστε: ότι η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου έζησε δέκα χρόνια με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Έζησε σε πολύ δύσκολες πολιτικές καταστάσεις με τον ΗΓΕΤΗ κατέχοντας τη διεύθυνση του γραφείου του πρωθυπουργού. Δηλαδή, σε μία πάρα πολύ εμπιστευτική και κρίσιμη θέση… Και η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου δεν πλούτισε από την πολιτική, απόδειξη είναι η σημερινή οικονομική της κατάσταση που είναι στα επίπεδα όπως κάθε κοινού Έλληνα!   


1 σχόλιο:

  1. ένα από τα κείμενα που ξεχώρισαν για την εβδομάδα που πέρασε σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η παρούσα καταχώρηση του ιστολογίου. Το ιστολόγιο είναι πλέον υποψήφιο για την μηνιαία βράβευση "ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ". Καληνωρίσματα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή