Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Η ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗ ΘΛΙΨΗ


 
 
Καιρός λοιπόν είναι να σταματήσουμε τα κλάματα, ώστε να οπλιστούμε με κουράγιο, όνειρα και ελπίδες για να αγωνιστούμε προς ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο που να αξίζει πραγματικά σε εμάς και στην πατρίδα.
Διότι σαφέστατα δεν είναι για την Ελλάδα μας η σκλαβιά της κρίσης, επίσης και η πριν την κρίση ελεεινότατη κατάσταση της αισχρής και διεφθαρμένης ‘’κοινωνίας’’ που βιώναμε.
Όχι! Εάν είναι αδέλφια να παλέψουμε για να ξαναβρεθούμε στα ίδια. Δηλαδή, στη σήψη της διαφθοράς, στα φακελάκια, στην αρπαγή του κρατικού καρβανά, στο τεράστιο αντιπαραγωγικό Δημόσιο της λούφας κ.τ.λ. Όχι! Δεν το γουστάρω να σας ακολουθήσω στο σημερινό πόνο και τον αγώνα... για να ξαναβρεθούμε στην ίδια ουτοπία της διαφθαρμένης πρώην κοινωνικοπολιτικής ευημερίας μας.
Έτσι, νομίζω ότι είναι πολύ άδικο να πονάμε για την ουτοπία που μας είχε θολώσει το μυαλό. Καθώς βλέπω γύρω, σήμερα να μας τυλίγει η μαύρη απελπισία και σαν το κοπάδι με τα πρόβατα να παγαίνουμε προς τον γκρεμό, γιατί η φαντασιοκοπία μας εκείνη μας είχε μετατρέψει σε βασιλιάδες άνευ θρόνου.
Σαν ξελαμπικάρουμε λοιπόν και με συνείδηση αναλογισθούμε πως τα περισσότερα που χάσαμε ήταν προϊόντα μιας διεφθαρμένης, πλαστής χίμαιρας όπου μόνο οι επιτήδειοι κέρδιζαν. Τότε σαφέστατα θα μπορέσουμε να νιώσουμε πόσο λάθος ήταν αυτή η καταστροφική κοινωνικοοικονομική πολιτική της τελευταίας δεκαετίας (πριν την κρίση) που βάδιζε η χώρα και εμείς επειδή μας βόλευε κατά γράμμα ακολουθούσαμε.     
Άντε μωρέ πατριώτη μην χαλιόμαστε άλλο, μην βασανιζόμαστε για όσα μέσα στην φαντασιοκοπία μας είχαμε κτίσει.  
Η ζωή μας δεν τέλειωσε κι αν απ’ τα πολλά της ουτοπίας βρεθήκαμε με τα λιγοστά στην αφύπνιση. Από τούτη την παλιοκατάσταση κάτι καλό θα βγει, φθάνει να αντιληφθούμε ότι μας αξίζει μια καλύτερη κοινωνία. Φθάνει να παλέψουμε για μια φωτεινή και διαφανή Ελλάδα! Όμοια, όπως ήταν στο παρελθόν που γεννούσε την Δημοκρατία και αμέτρητους ήρωες, που δώρισε σε όλους το πνεύμα των τεχνών, των επιστημών και της ελευθερίας!
Όλοι μαζί μπορούμε! Μπορούμε διότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου