Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Πάσχουμε από πατριώτες κυβερνήτες που θα επανδρώσουν την Ελληνική κυβέρνηση.



Τελικά, αποδεικνύετε καθημερινώς, η σοβαρή έλλειψη προσώπων με κυβερνητικά προσόντα και φυσικά, εκπαιδευμένων συνειδητοποιημένων πολιτών. Καθώς θα πρέπει να ‘’πιάσουν την κατάσταση από τα μαλλιά’’ και να ανακόψουν την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατηφόρα που έχει πάρει η χώρα. Να ανατρέψουν, αναγνώστη μου, τις πορείες της καταστροφής που έχουμε όλοι μαζί επιλέξει να βαδίσουμε.
Δεν μπορώ να ξέρω, εάν τούτη η έλλειψη κυβερνητών, είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής οικογενειοκρατίας που ‘’μάστιζε’’ τη χώρα τα τελευταία τριάντα χρόνια; Όπως και είναι φυσικό, δεν μπορώ να γνωρίζω, τι έκανε τον ελληνικό λαό να εμμένει σε πολιτικές επιλογές ‘’οικογενειακής Δημοκρατίας’’ παρόλο που είχε αποφασίσει ότι δεν του ‘’πάει’’ η ‘’βασιλευόμενη Δημοκρατία’’. Τι εξάρτηση κι αυτή αναγνώστη μου; Άσε που τα δυο μεγάλα κόμματα έχουν καταντήσει σαν τις πάμπολλες μυστικές εταιρίες όπου το μόνο που τις ενδιαφέρει, είναι η οικονομική αφαίμαξη των ακολούθων της με το πρόσχημα της όποιας γνώσης ‘’φωτισμού’’ που δήθεν παρέχουν.
Έτσι και εμείς, ασθενούμε βαριά μέσα στο σύνδρομο της ‘’οικογενειακής Δημοκρατίας’’, που ουσιαστικά αποδεκατίζει κάθε πολιτική και κοινωνική αδιάφθορη δομή, ώστε να μην μπορεί να αναπτυχθεί ένα κράτος με ελεύθερους κυβερνήτες πατριώτες και αδιάφθορους πατριώτες πολίτες.
Α, ναι! Έχουμε και τα κόμματα της αριστεράς που από παράδοση και μόνο έχουν την ισχυρή αγκύλωση τους στην απομόνωση της εποχής του Στάλιν, αρνούμενοι να συμπράξουν με τις κυβερνητικές ανάγκες μιας χώρας του σήμερα…
Προβληματίζεσαι, προβληματίζομαι στο και τώρα τι γίνεται;
Θα περάσει λοιπόν, το δεκατετραήμερο των καλικατζάρων που φυσικά θα δοξάσεις το Θεό γιατί εσύ έχεις το σπιτάκι σου να το γιορτάσεις. Και με το νέο χρόνο αποφασίζεις εάν θέλεις αυτή η οικογενειοκρατία στην ακυβερνησία της χώρας να συνεχιστεί…
Άντε, αναγνώστη μου, καλά να περνάμε στο βούλιαγμα της χώρας!

3 σχόλια:

  1. στην αρχη την ειδα με νευρα την αναρτηση σου. μετα σκεφτηκα φιλεναδα, ποσο δικιο εχεις με το να μας τα χωνεις. το προβλημα ειναι πως δεν "ξυπνουμε" οσο και να τα λες.
    Σε παρακολουθω παντα με ενδιαφερων και ας μην γραφω τακτικα.
    καλες γιορτες σου ευχομαι οσο κοινοτυπο κι αν ακουγετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Αννύρα καλές γιορτές να περάσατε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Merry Christmas and a Happy new Years
    Θα γνωρίζεται πως ζω στην Αμερική αλλά με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθώ τι συμβαίνει στην μικρή μας Ελλάδα. Με θλίψη ψυχής γράφω καλή μου κυρία, πως συμφωνώ μαζί σας στο κομμάτι του κειμένου σας που λέει ότι= θα πρέπει όλοι, πολίτες και πολιτικοί, να αλλάξουμε συμπεριφορά!
    Σας ευχαριστούμε για την τακτική ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας χαιρετώ φίλη και φίλε.
    *)Lykas: Κάποια φορά θα πρέπει να "ξυπνήσουμε" γιατί τελειώνουν τα ψέματα. Καλές γιορτές και σε ευχαριστώ.

    *)sulamis: Φίλη καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Καλά να περάσατε τις ημέρες των εορτών.

    Να είστε πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή