Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Και μη χειρότερα με τους λεχρίτες σκοπιανούς!!!


Η εικονογραφημένη μορφή του Αλεξάνδρου σαν αγίου της χριστιανοσύνης στο τρούλο ναού (Αγίου Νικολάου)στο Στιπ των σκοπίων.



Ο Μέγας Αλέξανδρος απ’ τον περασμένο Απρίλη (2011), τιμάτε σαν Άγιος απ’ την σχηματική εκκλησία των Σκοπίων. Που μόνη της βέβαια αυτοαποκαλείτε ‘’εκκλησία των Μακεδόνων’’ και φυσικά δεν αναγνωρίζεται από καμία χριστιανική εκκλησία ανά τον κόσμο.
Ο ψευδοαρχιεπίσκοπος Οχρίδας Stefan, δηλώνει με πνευματικό στόμφο: πως πρέπει να γενικευτεί η τιμή προς τον "άγιο Αλέξανδρο τον Μακεδόνα" και να τον αναγνωρίσουν και οι άλλες Εκκλησίες ανά την οικουμένη.
Είπαμε να ανεχθούμε κάποια πράγματα για την καλή γειτονία και τη μεγάλη φτώχια που τυραννά τα σκόπια, αλλά με τούτες τις γελοιότητες που προσβάλουν την θρησκεία, την ιστορία και άμεσα εμάς τους Έλληνες....
Άλλωστε δε νομίζω ότι όλα αυτά, αξίζει να τα σχολιάσουμε από θεολογικής σκοπιάς.
Πρόκειται άλλωστε περί φαρσοκωμωδίας. Και αν δεν μας προσέβαλαν όλους εμάς τους Έλληνες τόσο βάναυσα, θα γελούσαμε με την καρδιά μας για πολύ καιρό με τους βλάκες τους γείτονές μας, που τελούν υπό πλήρη σύγχυση.

2 σχόλια:

  1. Όντος απίστευτο, για γέλια και για κλάματα :) :(
    : ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχιλλέα σε χαιρετώ.
    Όντως είναι για γέλια και κλάματα οι σκοπιανοί. Έχουν πάθει τέτοιο "παροξυσμό" με κάθε τι που σχετίζεται με τη μόνη και μία Ελληνική Μακεδονία. Ώστε ένα Ελληνικό ιστορικό πρόσωπο, παγκόσμιας εμβέλειας, που έζησε πριν την έλευση του Χριστού (Μέγας Αλέξανδρος), να τον εντάσσουν στο Αγιολόγιο της χριστιανοσύνης...
    Τι άλλο μπορείς να κάνεις;
    Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή