Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πόλεμος;


Πηγή εικόνας:http://tdd.aua.gr/


Πόλεμος, ναι!
Οι οικονομικοί δολοφόνοι (το κεφάλαιο) στην επίθεση και οι αφελείς ανέτοιμοι λαοί στη άμυνα. Τούτος λοιπόν είναι ένας ‘’εκλεπτυσμένος’’ πόλεμος με ηττημένους, με νικητές, με θύτες και θύματα.
Οι ιστορικοί του μέλλοντος, θαρρώ πως θα μιλούν για τον πρώτο πολιτισμένο πόλεμο του 2010 μχ, και που ενώ στα πεδία των μαχών δεν χύθηκε μια στάλα αίμα υπήρξαν εκατομμύρια θύματα!
Γιατί απλά, στην εποχή της πολιτισμένης Δύσης ένας πόλεμος με τα παραδοσιακά πυρά θα σήμαινε ‘’Αρμαγεδδών’’…
Είναι γεγονός πως οι κλασικές πολεμικές βιομηχανίες κλείνουν η μια μετά την άλλη ώστε τη θέση των παραδοσιακών όπλων θανάτου καταλαμβάνουν οι ηλεκτρονικές μηχανές στη κοινωνία της τεχνολογίας.
Και μέσα στο κέντρο των επιχειρήσεων του εκλεπτυσμένου αυτού πόλεμου, σαν το φύλλο στον άνεμο, ζαλισμένη να παραπαίει η Ελλάδα.
Κοντά τρείς χρόνους τώρα που απαθείς αμυνόμαστε, καθώς παραδίδονται υγειή κομμάτια της πατρίδας μας σιγά-σιγά στους οικονομικούς δολοφόνους, δίχως να τολμήσουμε να σηκώσουμε ανάστημα, ώστε να βροντοφωνάξουμε ένα καινούργιο ΟΧΙ. Διότι οι εκάστοτε κυβερνώντες μας δεν διάβασαν τα σημάδια και δεν οραματίστηκαν να ‘’τειχίσουν’’ με νέα σύνορα τεχνολογίας τη χώρα. Ζούσαν/ζουν οι πολιτικοί μας την ουτοπιστική ευδαιμονία της ‘’μάσας’’, παρασύροντας και τον ελληνικό λαό στο ανοσιούργημά τους.
Δυστυχώς όσο κι αν τρέξουν τώρα, σε όλο το πλανήτη, δεν γίνεται να βρεθεί λύση εξυγίανσης της απραξίας του παρελθόντος…
Δεν είναι καιρός φυσικά για να αποδοθούν ευθύνες, ίσως να μην έρθει ποτέ αυτός ο καιρός… Μα όμως την μεγάλη ήττα θα την ζήσουν οι έλληνες που θα γνωρίσουν σε λίγο χρόνο τα αποτελέσματα της.
Εάν δεν πράξουμε ΤΩΡΑ τα δέοντα, σε λίγο δεν θα μιλάμε για μια χώρα, ούτε καν για μια πολιτεία της ΕΕ αλλά για μια περιοχή που θα παράγει μόνο δούλους για το ιδιωτικό κεφάλαιο… Και θα ‘ρθουν άλλα κοινωνικά μοντέλα και κάποιοι καινούργιοι ‘’ήρωες’’ που θα σβήνεται η δόξα τους πριν καν αντισταθούν…

1 σχόλιο:

  1. υπερβολικά απαισιόδοξη σε βρίσκω.
    αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη Ελλάδα. Έχουμε υποχρέωση να πετύχουμε :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή