Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Χρεοκόπησε η ΕΛΛΑΔΑ!

Πηγή εικόνας:http://enimerwsi2.wordpress.com/2011/03/29/%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/


Γιατί όμως να πληρώσουμε εμείς το ''μάρμαρο'';

Θυσιαζόμαστε σαν χώρα, για να βολευτούν οι ευρωπαίοι εταίροι μας και να σωθούν τα ‘’χαϊδεμένα τους παιδιά’’ που πραγματικά κινδύνευαν!

Για πέντε δεκάρες ακόμη, μπαίνουμε στην ελεγχόμενη/επιλεκτική χρεοκοπία είτε όπως αλλιώς θα πουν την ΑΙΣΧΡΗ τους απόφαση… Σήμερα το βράδυ στις 21/7/2011.

Ω! Δύστυχε έλληνα, τον τελευταίο καιρό πέρασες την κόκκινη γραμμή, γιατί έτσι το θέλησαν οι ευρωπαίοι κι ανίκανοι πολιτικοί σου. Αφελληνίζονται οι τράπεζες μας. Το πιο υγιείς κομμάτι της ελληνικής οικονομίας. Γρήγορα θα βρεθούν σε ξένα χέρια και τότε;

Δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι! Οι συνέπειες θα είναι παραπάνω κι από τραγικές για τον ελληνικό λαό!!!

Τίποτα δεν έχουμε δει ακόμη…

Κι αυτοί οι αχρείοι πολιτικοί της ξενοκίνητης κυβέρνησης μας, μέχρι σήμερα το πρωί μας έλεγαν ψέματα: ‘’Δεν θα πάμε στην χρεοκοπία, δεν θα γίνει αναδιάρθρωση… ‘’

Αντ΄αυτού, όλα τα ξένα μέσα (ιδιαίτερα τα ξένα), μεταδίδουν απ’ το μεσημέρι για την απόφαση της Συνόδου που είναι η χρεοκοπία για την Ελλάδα!

Τι άλλα ακόμη παραμύθια θα μας πασάρουν από αύριο ;

Ο αγώνας τώρα αρχίζει… Ο αγώνας για την Ελλάδα που αξίζουμε κι όχι εκείνη την άγνωστη, για εμάς τους έλληνες χώρα, που βρίσκεται φυλακισμένη στα δεσμά της Ευρώπης…

Αγώνας να ξαναφέρουμε την Ελλάδα μας σε μια ένδοξη εποχή, μια εποχή που όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε για να προκαλούμε τον παγκόσμιο θαυμασμό καθώς ήταν εκείνοι, του 1940, του 1821!!!

Έλληνες, τώρα αρχίζει ο αγώνας για να απαλλαγούμε απ’ τους οικονομικούς δολοφόνους!

3 σχόλια:

  1. αγώνας λοιπόν, ε;
    έχει ενδιαφέρον να αναλύσεις τι είδους αγώνα εννοείς ώστε να παρανοηθεί η λέξη που χρησιμοποιείς :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ μου ηλεκτρονικέ φίλε, συνοδοιπόρε Yannidakis σε χαιρετώ.
    Ο αγώνα είναι ένας, για να σωθεί η χώρα κι εμείς απ’ τα πλοκάμια της ευρώπης και όλων αυτών των δολοφόνων τεχνοκρατών που καιροφυλακτούσαν να βουτήξουν τις πλούσιες φυσικές πηγές ενέργειας και μεταλλευμάτων που βρίσκονται στην Ελληνική επικράτεια και μέχρι σήμερα παρέμεναν ανεκμετάλλευτες.
    Γιατί ουσιαστικά αυτό προσδοκούσαν και ποντάριζαν στους ανίκανους πολιτικούς μας να μας οδηγήσουν στην χρεοκοπία. Ώστε να περιέλθουν στα χέρια τους για λίγες δεκάρες ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ!!!
    Αγώνας λοιπόν να μην δοθεί ούτε μια στάλα απ’ το Αιγαίο, μήτε μια χούφτα χώμα απ’ την Ελληνική Γη στους εμπόρους των εθνών.
    Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι λοιπον ολοκαθαρο πως οι ευρωπαιοι πειραματιστηκαν μαζι μας με τον μοναδικο στοχο να φανε τον φυσικο πλουτο μας.
    Για μενα ο αγωνας αρχιζει όταν αποφασισουμε να διωξουμε τους αχρηστους πολιτικους που ευθυνονται για την χρεοκοπια. Το ‘’αναχωμα’’ τον ευρωπαιων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή