Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Σε περίοδο “πολιτικής εξεταστικής”…



Δεν βρέθηκαν λέει, πολιτικές ευθύνες στο τεράστιο “πακτωλό” των σκανδάλων…
Blanco κάλυψε ονόματα…
Σε περίοδο πολιτικής εξεταστικής βρισκόμαστε… Ντε!!!
Τα νιάτα ζητούν όνειρα κι αποδείξεις για το μέλλον τους.. Κι εμείς γινόμαστε συμμέτοχοι, σε εκείνους που χαλκεύουν στοιχεία του παρελθόντος υποθηκεύοντας στο σκοτάδι το μέλλον της πατρίδα μας, αποδεικνύοντας πως δεν ξεφύγαμε απ’ το ψεύδος και την πολιτική συγκάλυψη απ’ όλα τα κόμματα!
Υποκριτές, που βάζετε μπροστά το “σύστημα” ώστε, να κρύψετε όσους κι όσα μας έβαλαν στο κυκεώνα της οικονομικής κρίσης, της φτώχιας, της κακομοιριάς του μνημονίου, του νδτ. Δώσατε όμως και πριν ένα χρόνο εξετάσεις, όλοι σας. Βρεθήκατε όμηροι του σκοτεινού “κυκλώματος” που λυμαινόταν το δημόσιο χρήμα, τη ζωή και το μέλλον μας!
Με τη περεταίρω διερεύνηση στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν γίνεται να πάμε παραπέρα και να ζεστάνετε απ’ την ψυχή μας το χώρο της σιβηρικής παγωνιάς που επί είκοσι χρόνια η ληστρική επιδρομή έφερε…
Περιφέρεστε, στα τηλεοπτικά κανάλια και κανείς σας δεν είχε το κουράγιο να μας πείτε την αλήθεια … Ζητάτε νέες επιτροπές όμως γιατί; Για την ψήφο μας….
Αυτές τις επικοινωνιακές σχέσεις…. για τις όποιες επιτροπές, που μας υποδεικνύουν το σπίρτο… καθώς μας λέτε, ότι με τούτο θα ζεστάνει την παγωνιά της ψυχής μας… Όμως ποιον συλλάβατε, ποιος δικάστηκε, ποιος πλήρωσε;
Ντροπή…
Γιατί ακόμη μια φορά έρχεται ο λαός να πληρώσει τις αμαρτίες αυτών που βρίσκονται σήμερα με πολύ πλούτο, ενώ όταν εισήρθαν στη πολιτική ζωή, δεν είχαν ούτε κεραμίδι…
Δώσατε εξετάσεις κι αποτύχατε!!!
Γιατί θα πρέπει να σας προωθήσουμε πάλι με την ψήφο μας;
Γιατί;

3 σχόλια:

  1. κανεις κλασικα το ιδιο λαθος που κανουν ολοι οι πολιτικοι αναλυτες, οι ιδιοι οι πολιτικοι, αλλα και οι ιδιοι οι πολιτες. Συνδεετε τις εκλογες της Τοπικης Αυτοδιοικησης με τα κομματα.
    Αναρωτιεμαι.. δεν εχετε γειτονιες, δεν εχετε περιοχες, τοπους, μικρα τοπικα προβληματα για να επιλεξετε με κριτηρια αυτα για τον νεο σας Δημαρχο και Περιφερειαρχη;
    Απλα, αναρωτιεμαι :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε φίλε, συνοδοιπόρε, ποιος είπε πως δεν υπάρχουν;
    Μάλιστα έχουμε και πάρα πολλά… Αλλά βλέπεις… πως αυτοί που ζητούν τους ψήφους μας για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης…. κρατούν κομματικές ομπρέλες!!!
    Ξεραΐλα από πραγματικούς αδέσμευτους.
    Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοτικές εκλογές με καταλόγους ψηφοφόρων που βγαίνουν μέσα απο τις κομματικές οργανώσεις για ενίσχυση των υποψηφίων: μα πώς κάνεις τέτοια λάθη κ, Άννα; To γνωστό χρίσμα; τσ.!τσ! τσ: μα πώς είναι δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή