Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΨΗΦΙΣΕ Ο,ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦYΛΙΟ



Στη τοποθέτησή του το βράδυ της Παρασκευής (03/07/2015), στη πλατεία Συντάγματος, ο πρωθυπουργός πέρα απ’ τα μηνύματα που θέλησε να περάσει παρέδωσε στο λαό και το μεγαλύτερο μήνυμα που μπορούσε σαν Έλληνας πατριώτης, είπε περίπου τα παρακάτω:
‘’Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής, από το Δημοψήφισμα, ΕΜΕΙΣ οι του ΟΧΙ και του ΝΑΙ από την επόμενη ημέρα, θα βαδίσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ να αγωνιστούμε για τα τίμια δικαιώματα της Ελλάδας’’.
Ο Έλληνας, έρχεται τώρα να καταλάβει ό,τι η με πάθος πόλωση στο ΟΧΙ είτε το ΝΑΙ οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις και καθαρά άδικες εναντιώσεις απέναντι στους συμπατριώτες μας, πορεύοντας έτσι μόνο προς έναν εμφύλιο.
Γίνεται λοιπόν φανερό πως σκοτεινά κέντρα θέλουν να μας σύρουν στη διχόνοια και την αταξία διότι γνωρίζουν "το διέρρεε και βασίλευε" καθώς το έχουν εφαρμόσει δυστυχώς κάποιες φορές ψυχογραφόντας το εύφλεκτο ταμπεραμέντο μας.

Ελληνίδα/Έλληνα, πήγαινε αύριο Κυριακή (05/07/2015) να ψηφίσεις ότι θεωρείς σωστό για τη πατρίδα κι εσένα και άφησε στη πάντα τις πολώσεις που δεν θα μας πάνε πουθενά θετικά, παρά μόνο στη καταστροφή!  

2 σχόλια:

  1. το θεωρώ πάρα πολύ να εστιάσουμε ακριβώς εκεί.
    Έχω την άποψη μου, την εξέφρασα, όμως όταν είδα να δημιουργείται πόλωση, έκανα ένα βήμα πίσω και εστίασα στην ηρεμία και στον κοινό στόχο όλων μας.
    Όποιο κι αν είναι άλλοτε το αποτέλεσμα, η αγωνία θα συνεχιστεί και θα εκφράζεται από ολόκληρη την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε με πρόδωσε ποτέ η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση που ανάπτυσσα προς τις φιλόπατρες σκέψεις/ιδέες σου. Καλέ μου διαδικτυακέ φίλε Yanni Spiridakis, θα συμφωνήσω πως ήρθε ο καιρός να παλέψουμε μονοιασμένοι για όσα μας ενώνουν! Να είσαι πάντα καλά και ας ευχηθούμε να κερδίσει το καλό για τη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή