Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ! (πράξεις που θα πρέπει να λέγονται)


Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Ιωάννης Μαρινάκης


Δεν διάβασα πουθενά στον τοπικό τύπο ούτε και στα ηλεκτρονικά κοινωνικά "μέσα" (Δυτικής Αττικής – Μεγάρων), για την πρόσφατη και ουσιαστική πράξη συμπαράστασης του πρώτου πολίτη του Δήμου Μεγαρέων, του Δημάρχου Ιωάννη Μαρινάκη.
Την παρελθούσα Τρίτη 22/10/2013, οι σχολικοί φύλακες του Δήμου Μεγαρέων (καθώς γνωρίζουμε ότι σε όλη την Ελλάδα, οι σχολικοί φύλακες, βρίσκονται σε κατάσταση διαθεσιμότητας ) είχαν δικαστήριο κατά της κυβερνητικής απόφασης. Κάλεσαν σαν μάρτυρες υπεράσπισης των δίκαιων αιτημάτων τους, δηλαδή, περί της διαθεσιμότητας/απόλυσης: τον κον Δήμαρχο Ι. Μαρινάκη και κάποιους Διευθυντές σχολείων.
Από τους πρώτους που έφθασε στο πλευρό τους αλλά και όταν στάθηκε στο βήμα του μάρτυρα, μπροστά στη δικαστική έδρα, δεν δίστασε στιγμή να υπερασπιστεί με θέρμη και στιβαρό λόγο την αλήθεια, θέτοντας έτσι τον εαυτό του αντίθετο με την συγκεκριμένη κυβερνητική απόφαση!
Με την πράξη του αυτή, ο Δήμαρχος Μεγαρέων, απέδειξε για άλλη μία φορά, πως υπακούει μόνο στο δίκαιο συμφέρον των πολιτών και πως είναι δίπλα στα προβλήματα, αναζητώντας τις λύσεις μαζί τους.
Συγχαρητήρια Δήμαρχε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου