Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Στην αναμπουμπούλα χαίρεται…


     Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία.
Πηγή εικόνας: https://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com 



Λένε πως ότι άσχημο στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Έτσι και χθες, αναφέρθηκε από τις άκρως ρατσιστικές πολιτικές εκφάνσεις της χώρας πως δημιουργούν ένα πρόγραμμα με γιατρούς εσωτερικού!
Δεν θα σταθώ στο τι θα κάνουν οι όποιοι γιατροί που θα ενταχθούν στο ανήκουστο και  ρατσιστικό αυτό πρόγραμμα. Άλλωστε, το που θα επιλέγουν ασθενείς από την ιθαγένεια τους και μόνο, τούτο, αυτόματα θα τους κάνει να είναι επίορκοι απέναντι στο όρκο του Ιπποκράτη, στους ελληνικούς νόμους και στις διεθνείς συμβάσεις Υγείας που έχει συνάψει η χώρα.
Άκουσα από τους ίδιους, και το άλλο ‘’παλαβό’’, που έμμεσα αγγίζει τις αρχές της περιβόητης Βορειοαμερικανικής, τρομοκρατικής οργάνωσης Ku Klux Klan (διότι εάν ο οποιοσδήποτε αλλοδαπός ασθενής που θα χρήζει άμεσης ιατρικής αρωγής, περιμένει να περάσουν οι Έλληνες ασθενής… τότε μοιραίως… ).
Στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, λέει, οι Έλληνες δεν πρέπει να στέκουν στη σειρά πίσω από δέκα Πακιστανούς!
Μωρέ τι μας λέτε;
Για να βρεθεί στον ΕΟΠΥΥ, ο κάθε αλλοδαπός, εννοείτε πως έχει ασφάλεια και συνεπώς πληρώνει τις εισφορές του όπως ο κάθε ασφαλισμένος. Τι διαφορά έχει ο ασφαλισμένος Έλληνας από τον αλλοδαπό ασφαλισμένο; Σε πιο κράτος τα είδατε τούτα;
Αμ, το άλλο το ανιστόρητο: Οι Έλληνες πήγαν στο εξωτερικό νόμιμα!
Όχι, αγαπητοί μου υπάρχουν εκατοντάδες (να μην γράψω χιλιάδες), Έλληνες που πέρασαν σε πολλές αναπτυγμένες χώρες παράνομα και με διαφόρους τρόπους νομιμοποιήθηκαν.
Διαβάστε, ρωτήστε, μελετήστε…(Ενδιαφερθείτε ακόμα λίγο και για τους εκατοντάδες παράνομους Έλληνες που τώρα, σήμερα, 6/12/2012, διαβιούν στα Αυστραλιανά κρατητήρια γιατί απλά είναι λαθρομετανάστες!)  
Στον ρατσιστικό παροξυσμό σας χάνεται τον έλεγχο της ανθρώπινης υπόστασης. Λερώνετε την φυλή μας, την Ελληνική μας φιλοξενία και υπερηφάνεια.   
Όχι , κύριοι! Μπορεί η χώρα μας να βρίσκεται σε αναμπουμπούλα οικονομικής κρίσης, αλλά δεν μπορείτε εσείς να παρουσιάζεται αλλοιωμένα την Ελληνική ψυχή. Και που η Ελληνική ψυχή συντρέχει κάθε κατατρεγμένο και απελπισμένο, ανεξαρτήτου χρώματος και εθνικότητας.

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ,ΑΚΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΕΡΜΑΤΑ .ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΠΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ................ΠΕΤΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε χαιρετώ φίλε markos.
    Έτσι ακριβώς! Χάσανε τον έλεγχο της ανθρώπινης υπόστασης που δεν χωρά σαφέστατα σε "πετσιά", όπως σωστά γράφεις. Είμαστε όλοι άνθρωποι, παιδιά ενός Θεού και όλοι έχουμε το δικαίωμα να ζήσουμε επάνω σε αυτόν τον πλανήτη...
    Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή