Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Εάν/ δεν/ και/ ‘’ΝΔ’’ είτε ‘’ΠΑΣΟΚ’’…




Η παραφιλολογία, τα κληρονομικά χαρίσματα και η καταστροφολογία δεν προσφέρουν τίποτε πέρα από τον σκοπό να σπείρουν τον φόβο στον Ελληνικό λαό ώστε να μπει και πάλι στο ‘’μαντρί’’ του δικομματισμού.  Οι πάσης φύσεως εκφράσεις του τύπου: η χώρα θα καταστραφεί εάν/ δεν/ και/  ‘’ΝΔ’’ είτε ‘’ΠΑΣΟΚ’’… είναι σαφέστατα άσφαιρες μπαλοθιές ανάξιων πολιτικών που δεν ‘’ίδρωσαν’’ ποτέ υπέρ της Ελλάδας.
Ο Ελληνικός λαός έκανε την μικρή του επανάσταση με τις εθνικές εκλογές στις 6 του Μάη. Τούτη η καθαρή λαϊκή εντολή, της επαναστατικής κίνησης για την απομάκρυνση από τον δικομματισμό, θορύβησε τους αλαζόνες και κοντόφθαλμους πολιτικούς που έχουν ‘’βιδωθεί’’ στην καρέκλα της εξουσίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, δείχνοντάς τους έτσι, ότι ο λαός δεν μπορεί πλέον την οικονομική αφαίμαξη. Ο Ελληνικός λαός είναι εκείνος που τα τελευταία χρόνια ζει πολύ κάτω από το όριο της φτώχιας και της ανέχειας καθώς είναι μόνο αυτός που σηκώνει όλο το βάρος των δικών τους προσωπικών συμφερόντων όπου τους κατεύθυναν στις λανθασμένες μικροπολιτικές επιλογές τους.
Μην μας τρομοκρατούν λοιπόν τα διάφορα σενάρια (που διασπείρουν εκείνοι) με τον ‘’μπαμπούλα’’ της απομάκρυνσης μας από την Ε.Ε., μην μας φοβίζουν οι δήθεν ψίθυροι, μιας επερχόμενης οικονομικής καταστροφής με την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.
Ήδη ζούμε την καταστροφή, και βιώνουμε τις επιπτώσεις της χρεωκοπημένης Ελλάδας!
Είμαστε στον πυθμένα της οικονομικής ύφεσης, ζούμε μέσα στη φυλακή των υπέρογκων εξωτερικών χρεών που μας αποσπούν και το τελευταίο γραμμάριο οξυγόνου της οικονομικής ανάπτυξης… Ζούμε υπό τη διάλυση του Ελληνικού κράτους, καθώς βλέπουμε καθημερινός πως όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες του να υπολειτουργούν είτε να παραμένουν κλειστές ή αδρανείς…
Φθάσαμε έως εδώ με δική τους ευθύνη και υπαιτιότητα, φθάσαμε στην καταστροφή διότι αποδείχτηκαν ανάξιοι και δέσμιοι των παγκόσμιων μυστικών ‘’παραφιλοσοφικών’’/οικονομικών οργανώσεων, φθάσαμε έως εδώ γιατί είναι τα πιόνια ξένων συμφερόντων και μας φοβερίζουν αυτοί (όπως τους φοβερίζουν οι πάτρωνές τους) διότι δεν μπορούν να αρθρώσουν έναν έντιμο λόγο απέναντι στην εθνική τραγωδία που οι ίδιοι προκάλεσαν.
Στην καλύτερη περίπτωση θα πρέπει να φύγουν, να σβήσουν από τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας και να καθίσουν στις βουλευτικές θέσεις τους, ΕΛΛΗΝΕΣ που ξέρουν να αγαπούν τον τόπο, που ξέρουν να αγωνίζονται για τον τόπο, που να θυσιάζονται για τον τόπο. Όπως θυσιαζόμαστε κάθε ημέρα και εμείς!
Έτσι.....
Κλείστε τα αυτιά στους ελεεινούς καταστροφολογικούς ψευτοφόβους, ανοίξτε την καρδιά, τα μάτια και το νου τούτο τον μήνα, ώστε πηγαίνοντας τον Ιούνη στις κάλπες να είστε έτοιμοι για να πείτε το οριστικό ΟΧΙ στον δικομματισμό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου