Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Οι σκοπιανοί ξεπέρασαν το ‘’ένοχο’’ παρελθόν τους!!!

Η διαπόμπευση και ο διασυρμός της σορού του Κίρο Γκλιγκόρωφ.




Τα κατινίστικα ευτράπελα των σκοπιανών δεν έχουν συμμάζεμα…

Η κυβέρνηση του Νίκολα Γκρουέφσκι διέσυρε τον νεκρό Κίρο Γκλιγκόρωφ επειδή κάποτε τόλμησε να πει ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι, που ήρθαν στην περιοχή τον 6ο μ.Χ. αιώνα και πως δεν έχουν καμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο.
Φαίνεται λοιπόν, πως όποιος λέει την αλήθεια και δεν εξυπηρετεί τη ‘’τάξη πραγμάτων’’ που θέλει η κυβέρνηση των σκοπίων, η οποία επιβάλει την έχθρα και το μίσος προς την Ελλάδα, θα βρίσκεται αντιμέτωπος με τις όποιες συνέπειες (ακόμα και ευτράπελες) που θα ορίζει το εθνικιστικό καθεστώς του Ν. Γκρουέφσκι.

Ο πρώτος πρόεδρος των σκοπίων, ο άνθρωπος που μισούσε ουσιαστικά την Ελλάδα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών. Κι όμως, επειδή κάποτε είπε την αλήθεια για την καταγωγή των σκοπιανών το σημερινό καθεστώς των σκοπίων, του Ν. Γκρούεφσκι, του ‘’επιφύλαξε’’ τον διασυρμό στο "τελευταίο ταξίδι" μεταφέροντάς τον με δημοτικό αγροτικό όχημα. Έτσι, αρκετά αστεία για τον περισσότερο κόσμο, ο Κίρο Γκλιγκόρωφ κηδεύτηκε σαν προδότης, επειδή είπε την αλήθεια στους συμπατριώτες του: δηλαδή ότι είναι Σλάβοι!

Η περιβόητη δήλωση του Γκλιγκόροφ και που είναι η μόνη επιστημονικά τεκμηριωμένη ιστορική αλήθεια, θεωρήθηκε προσβολή από τους σκοπιανούς και είχαν αρχίσει από τότε να θέλουν να τον εκδικηθούν. Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια τον είχαν πυροβολήσει για αυτή την αιτία και είχε χάσει το ένα μάτι του…
‘’Είμαστε Σλάβοι και ήρθαμε στην περιοχή τον 6ο π.Χ. αιώνα. Δεν έχουμε καμία σχέση με τον πολιτισμό του Αλέξανδρου’’.
Αυτά ήταν τα λόγια του Κίρο Γκλιγκόροφ (που κατά τα άλλα μισούσε θανάσιμα την Ελλάδα), από την ομιλία του στη Βουλή των σκοπίων το 1992.

Τότε στα έδρανα της αντιπολίτευσης καθόταν ως πρόεδρος του VMRO-DPMNE, ο Λιούπτσο Γκεοργκίεφσκι, ο οποίος σε αρκετά νεαρή ηλικία το 1990 ίδρυσε το νέο VMRO-DPMNE, με το οποίο εκλέχτηκε πρωθυπουργός μέχρι το 2002, για να αποχωρήσει στη συνέχεια προωθώντας ως διάδοχό του τον τεχνοκράτη και νυν ‘’πολιτικό’’ μισέλληνα Ν. Γκρούεφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου