Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

‘’Ζέχνει, βρωμάει, κλείστε ξανά το καπάκι του βόθρου σας!’’




Καθημερινή φράση που ακούγετε όλο και πιο συχνά από το λαό, όπου μόνο αυτός πλήττετε, γονατίζει καθώς υφίσταται τις επιπτώσεις από τη βουρκώδη διαφθορά των πολιτικών και όποιων άλλων διοικητικών υπηρεσιών ‘’Αρχών’’ της Ελλάδας.
Η εμφάνιση της μακροχρόνιας και απίστευτης παρτίδας, μιας συνεχόμενης επιτραπέζιας αντισφαίρισης της διαφθοράς, από τους εκάστοτε κυβερνόντες/διοικούντες, για πακτωλό αμαρτωλών χρημάτων. Έχει αφήσει βαριά λαβωμένη και άφωνη την Ελληνική κοινωνία. Αλλά στην ίδια στάση βρέθηκε και η παγκόσμια κοινότητα που μας αντιμετωπίζει πλέον σαν τα πιο σιχαμερά όντα!
Οι έλληνες πολιτικοί ρίχνουν το μπαλάκι, καταγελώντας τη βρωμιά της διαφθοράς στους δικαστικούς, οι δικαστικοί στους κυβερνόντες, οι κυβερνόντες ξανά στους δημοσιογράφους και πάει λέγοντας...
Τα αποτελέσματα όμως, αυτών των μακροχρόνιων ‘’αγώνων’’ της διαφθοράς, είναι η μεγάλη βυθίσει της χώρας στο βόρβορο των ακαθαρσιών τους και η ανεπανόρθωτη χρεοκοπία του ελληνικού λαού που σε λίγο θα ξεσπάσει καθώς δεν θα αντέχει άλλο να σηκώνει μόνος του τα βάρη από τη πολιτική και τη δημοσιοοικονομική ατέρμονη διαφθορά.
Ενώ η συνεχιζόμενη εκμετάλλευση των συνταξιούχων και των μισθωτών δεν έχει όρια. Και οι λύσεις δεν φαίνετε να έρχονται ούτε με το λαμπρό αστέρι όπου και φέτος πάλι θα ρίξει το φως του στη φτωχή φάτνη.
Κυοφορούνται κι άλλα δεινά… Γιατί τώρα ξέρουμε, πολύ καλά, ότι είμαστε στα δίχτυα του νδτ και της ΕΕ (της τρόικας) όπου πάντα βάζουν σαν πρόσχημα την Ελλάδα για να πειραματισθούν προς ίδια συμφέροντα.
Τι γίνεται όμως τώρα για να διασώσουμε ότι μπορούμε;
Τα μόνο που θα πρέπει να γίνει, για να αποφευχθούν και τα άλλα επερχόμενα δυσάρεστα, είναι: αυτή η σημερινή εικόνα της μεγάλης διάστασης λαού-κυβέρνησης να ανατραπεί και για να ανατραπεί, θα πρέπει να αποφασίσει σύσσωμη η πολιτική κάστα της χώρας ώστε να επωμιστεί της ευθύνες της με κάθε και όποιο πολιτικό κόστος είναι αυτό!
Πώς να σας πω καλά Χριστούγεννα; Πώς να σας ευχηθώ για το χρόνο που σε λίγο έρχεται;
Αγάντα Έλληνες, κρατήστε γερά, υγεία να έχετε και η λευτεριά να ‘ρθει γρήγορα!

1 σχόλιο: