Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί μάς ‘’εξοργίζουν’’ άλλη μία φορά!


Πηγή εικόνας:www.Wooz.gr


Το πιο πιθανών να ζούνε σε άλλο πλανήτη, σε άλλη χώρα με τούτη τη καθεστωτική τύφλωση που παρουσιάζουν.
Τα γεγονότα της Παρασκευής, στις παρελάσεις τις 28 Οκτώβρης 2011, έδειξαν για μία ακόμη φορά πως αντί να πάρουν την ευθύνη πάνω τους, για όσα έγιναν (που μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν ήταν ντροπιαστικά, ή πατριωτικά), ώστε να προστατέψουν το θεσμό, το λαό και το πρόσωπο, παρουσίασαν τα γεγονότα σαν να αφορούσαν σχεδόν ολοκληρωτικά τον Κάρολο Παπούλια και τον ελληνικό λαό. Υπερτόνισαν μάλιστα το σημείο αυτό και καταδίκασαν το φραστικό γεγονός.
Μέσα από τις δηλώσεις πολιτικών και ΜΜΕ, καθώς θα τις παρακολουθήσει κάποιος, προκύπτει αμέσως ένας συνειδητός έως και ύποπτος αυτισμός. Είναι καταφανέστατη η προσπάθεια ώστε να παρουσιαστούν όλα ως προσβολή στην επέτειο και στο πρόεδρο της Δημοκρατίας προσωπικά. Μάλιστα για να ντύσουν αυτή τη θεωρία τους ακουστήκαν και άλλα φαιδρά για πανελλήνιες –προφανώς- συνομωσίες μαθητών, συλλόγων και δασκάλων, πιτσιρικάδων, εθελοντών και κομμάτων.
Πρώτα τα ΜΜΕ, κατόπιν ακολούθησαν οι πολιτικοί ταγοί και δεν βρέθηκε ούτε ένας με πατριωτικό ανάστημα να πάρει την προσβολή πάνω του να πει δυο λέξεις ουσιαστικής προστασίας υπέρ του προέδρου και του λαού. Να μπει ασπίδα και αλεξικέραυνο στο λαό, στο πρόεδρο. Να συλλογιστεί την οργή του κόσμου, να προτείνει την προφανής λύση και να ζητήσει να μην βάλλεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αντιθέτως όλοι υπερτίμησαν την προσβολή στο πρόσωπο του για να μην την αποδεχτούν ως δίκη τους αποτυχία με το πελατειακό κράτος που τόσα χρόνια έχουν στήσει.
Η οργή, ο θυμός του έλληνα που όλοι αυτοί αμέριμνα έθρεψαν επί μακρύ καιρό, μας οδήγησαν στο αδιέξοδο της Παρασκευής. Οι Έλληνες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το πόνο απ’ τα κοινωνικά ερείπια που πλέον υπάρχουν στη ζωή τους και καθημερινώς βιώνουν καινούργιες τραγικές κοινωνικές εκπτώσεις σε βάρος τους.
Τι να πρωτοσχολιάσει κάποιος;
Ένα μόνο θα πρέπει να θυμηθείτε ό,τι πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ (Καρατζαφέρης) πήγε στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Και πριν φθάσει στο Προεδρικό Μέγαρο, όλα τα ΜΜΕ φώναζαν πως πάει να του ζητήσει ώστε να παραιτηθεί, για να πάμε σε εθνικές εκλογές…
Μην διαστρεβλώνεται λοιπόν την πραγματικότητα, διότι μόνο όλοι εσείς ευθύνεστε!
Διαβάστε ουσιαστικά (καναλάρχες, κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι, πολιτικοί) την πραγματικότητα γιατί η καλλιεργήσιμη από εσάς σημερινή κατάσταση μόνο προς τη βία οδεύει…

3 σχόλια:

  1. ίσως το κλίμα να προετοίμαζε κάτι τέτοιο για καιρό, ίσως την ιδέα να την έδωσε το κράτος, την αφορμή η άθλια κατάσταση των πολιτών, όμως..
    ..δε δέχομαι πως τα πανό, το συγκεκριμένο σχέδιο κατά της ασπίδας της αστυνομίας και τα μαύρα περιβραχίονια, μαντίλια και ρούχα ήταν μια καθαρά αυθόρμητη έκφραση του αγανακτισμένου λαού.
    Όχι βέβαια. Την οργάνωση ανέλαβαν οι μετρ του είδους, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και ύστερα ήταν όλα πολύ εύκολα για να συμμετέχουν όλοι.
    Καλοστημένο σχέδιο εθνικής προπαγάνδας :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε χαιρετώ φίλε, συνοδοιπόρε yannidakis.
    Αν και τάσσομαι υπέρ της απόψεως του εθνικού ζωντανού Έλληνα ήρωα Μανόλη Γλέζου: "ότι κανένας πολιτικός κ.τ.λ. δεν έχει θέση μπροστά απ' τα εθνικά μνημεία των ελλήνων στις εκάστοτε εθνικές παρελάσεις..."
    Ανάρτησα με συνείδηση αυτό το αρθρογράφημα για να επισημάνω τον προβληματισμό μου μπροστά στην ανούσια υποκριτική των ΜΜΕ και των πολιτικών κι όπου αγνοούν επιδεικτικά την κρίση του ελληνικού λαού. Που ζητά μια νέα λαϊκή εντολή! Οδηγώντας μας στη βία. (Εσύ γνωρίζεις πως σε αρκετά κείμενά μου υπάρχουν μηνύματα εθνικής ενότητας).
    Προσωπικά για μένα, η υποκριτική πολιτική κατεύθυνση που αναμασάτε συνεχώς κι από τα ΜΜΕ: ''πως για όλα φταίει ένα μικρό κόμμα.''
    Είναι δυστυχώς η λεωφόρο που θα μας οδηγήσει στη βία.
    Φτάνουν λοιπόν, πια οι συκοφαντίες και η στηλίτευση μεταθέτοντας τις δικές τους ευθύνες προς τρίτους.
    Χρειάζονται να διαβάσουν την ωμή πραγματικότητα των 1.000.000 ανέργων ελλήνων, των παιδιών που λιποθυμούν απ' τη πείνα στα σχόλιά, των γερόντων που ψάχνουν στα σκουπίδια για να ζήσουν, τις βίες καθημερινές κοινωνικές εκπτώσεις που υποστιζόμαστε...
    Και για όλα τούτα, κανένας υπεύθυνος να μην έχει καταδικαστεί για όσα έχουν κλέψει οδηγώντας τη χώρα στη καταστροφή!!!
    Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Δήλωση του Δημήτρη Δαλαμάγκα για την γροθιά στον Βουλευτή Τρικάλων του ΠαΣοΚ Χρήστο Μαγκούφη .

    Ήμασταν ένα πλήθος αγανακτισμένων πολιτών στην καθιερωμένη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Όλοι μαζί ζητούσαμε να παρακολουθήσουμε την παρέλαση δίχως την παρουσία των πολιτικών, λόγω των πολιτικοοικονομικών συγκυριών. Κανένας δεν είχε κανένα λόγο να σταθεί εμπόδιο στην έναρξη ή στην εξέλιξη της παρέλασης.
    Να σημειώσω ότι όλοι οι παραβρισκόμενοι συμπολίτες ήταν όλων των ηλικιών και όλων των πολιτικών αποχρώσεων και είχαμε ακριβώς την ίδια άποψη! Τελικά οι πολιτικοί της πόλης μας μεταξύ αυτών και ο κ. Μαγκούφης άργησαν να αποχωρήσουν όπως ήταν η επιθυμία του κόσμου. Έτσι το κλίμα φορτίστηκε έντονα, έπειτα, εμείς ως αγανακτισμένοι πολίτες σπάσαμε τον αστυνομικό κλοιό θέλοντας να δείξουμε ακόμη περισσότερο την αγανάκτησή μας. Εκεί έχουμε και το περιστατικό της προσωπικής μου επίθεσης προς τον κ. Μαγκούφη.
    Θέλω να επισημάνω ότι η επίθεση αυτή έχει να κάνει πρωτίστως με την κακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που προσωπικά την θεωρώ προδοσία! Είναι αντιλαϊκή και θεωρώ ότι γίνετε ξεπούλημα της χώρας μου!
    Ο κ. Μαγκούφης ήταν εντελώς τυχαίο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι στόχος οποιοσδήποτε έβαλε την υπογραφή του, στο μνημόνιο και στην καταστροφή της χώρας μου! Επίσης θέλω να σημειώσω ότι τον κ. Μαγκούφη τον γνωρίζω όπως γνωρίζω και τους υπόλοιπους κατά καιρούς, υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, διότι είμαι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων από το 2008.
    Και αυτά διότι αποπροσανατολιστικά ειπώθηκαν ότι η επίθεση ή οι επιθέσεις γίνονται από ακροδεξιά στοιχεία ή ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο φαντάζονται!
    Αυτό που δεν κατάλαβε ο κ. Μαγκούφης και πολλοί άλλοι πολιτικοί είναι ότι ο λαός βγήκε στους δρόμους σύσσωμος και απαλλαγμένος από κομματικές ταυτότητες. Και αν θέλετε οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ ας μου επιτρέψετε είναι οι πιο προδομένοι απʼ όλους διότι μας κορόιδεψαν, μας ξεγέλασαν! Δώσαμε τους αγώνες μας για τα πολιτικά μας πιστεύω και αυτοί καρπώθηκαν την εξουσία και τα προνόμιά της!!!
    Μη δίνοντας σημασία στις ανάγκες των πολιτών και στο αβέβαιο μέλλον τους!!!
    Στην ερώτηση του κ. Μαγκούφη που είπε «Ποιος τον οδήγησε ως εκεί ;» ας μου επιτρέψει να απαντήσω ο ίδιος.. Είμαι ένας άνεργος νέος εδώ και πολλούς μήνες και περιμένω από μέρα σε μέρα να γεννηθεί το παιδί μου και δεν έχω στην τσέπη μου ούτε ένα ευρώ!!!
    Έχω την ευθύνη να συντηρήσω την οικογένειά μου και δεν έχω την δυνατότητα να έχω μια εργασία! Αυτός είμαι!
    Έχω ξεχειλίσει από θυμό και αγανάκτηση το μέλλον μου είναι αβέβαιο! Εμένα δεν με ενδιαφέρουν πλέον, προφανώς και όλη την Ελλάδα, οι κομματικές σημαίες ή ταυτότητες παρά μόνο η στήριξη της οικογένειάς μου και το μέλλον του αγέννητου παιδιού μου!"

    Δημήτρης Δαλαμάγκας
    trikalanews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή