Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Αναζητείτε εθνότητα για 8.987.000 ηλικιωμένους πολίτες.


Πηγή εικόνας: http://www.atticafreepress.gr


Προβληματίζουμε κι ας είμαι σε ταπεινές διακοπές. Προβληματίζουμε γιατί βάλθηκαν να μας διαγράψουν απ’ το σήμερα. Μας χρειάζονται, κατά πως δείχνουν όλες οι κινήσεις τους, σαν παρελθόν και ιστορία.
Δυστυχώς μας χρεοκοπήσαμε και στην εθνική ταυτότητα.
Τούτο βαραίνει περισσότερο κι απ’ την κάθε κρατική οικονομική χρεοκοπία.
Πουθενά δεν φαίνεται να υπάρχει στη κυβερνητική πορεία για να ανασυστήσουμε ένα ισχυρό ‘’Εθνικό’’ Ελληνικό Κράτος. Δηλαδή, μέσα στα άμεσα είτε τα έμμεσα σχέδια τους, δεν υπάρχει ένας γενικός στόχος που να διαφυλάττει, να προστατεύει και να επιχορηγεί την αύξηση της ελληνικής κοινωνίας.
Η παιδεία έχασε πια το χαρακτήρα της ενίσχυσης στην ελληνική συνείδηση, κατά την εκπαίδευση των ελληνόπουλων. Η προστασία της ελληνικής μητρότητας και της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας σχεδόν έχει διαγραφεί απ’ τα κονδύλια των διαφόρων ελληνικών υπουργείων. Ενώ στην αντίπερα όχθη, οι διάφορες κοινότητες λαθρομεταναστών/μεταναστών, μέσα στο ελληνικό έδαφος, συστήνουν τζαμιά, ινδουιστικά άσραμ, βουδιστικούς ναούς, σχολεία προς ενίσχυση της δικής τους εθνικής συνείδησης.
Το 2011 (φέτος ), μετρηθήκαμε και βρεθήκαμε να έχουμε πάρει την κατιούσα πληθυσμιακά σα λαός. Μόνο 8.987.000, γηγενείς αναγνωρίσθηκαν και 1.800.690, περίπου μόνιμοι αλλοδαποί. Στην απογραφή δεν καταγράφηκαν/αναφέρονται οι λαθρομετανάστες.
Θα αναφέρω ένα μικρό παράδειγμα για να καταλάβετε τι εννοώ.
Το 2001, η γειτονική μας Αλβανία είχε περί τους 3.500.000 μόνιμο πληθυσμό και σήμερα έχει ξεπεράσει τους 4.250.000. Ενώ η Ελλάδα, το 2001, μαζί με τους νόμιμους αλλοδαπούς είχε 10.934.097 και στη φετινή απογραφή καταμετρήθηκαν μόνο 10.787.690 άτομα. Έτσι ‘’χάθηκαν’’ μειωθήκαμε κατά 146.407 άτομα.
Και εμείς που απομείναμε είμαστε αρκετά μεγάλοι για να κάνουμε παιδιά… Και όσοι νέοι έλληνες θέλουν να κάνουν οικογένεια, η ελληνική πολιτεία με τους τελευταίους νόμους της τους το απαγορεύει!
Κάτι φταίει, κάτι τους έχει μπει στο μυαλό για να μας οδηγούν προς την εξαφάνιση;
Δεν μπορεί αλλιώς να ερμηνευτεί…
Πες τε μου ότι έχω κάνει λάθος, βοηθήστε τη σκέψη, τον προβληματισμό μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου