Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Μετά τη πρόσφατη ‘’λάθρα’’ αναδιάρθρωση είτε την ‘’βελούδινη’’ χρεοκοπία, ήρθε η επέλαση των τούρκων…


Ελάχιστα ελληνικά ΜΜΕ μίλησαν για τον τουρκικό τραπεζικό όμιλο και στρατοκρατούμενο κολοσσό της ΑΚ Bank (στο μετοχικό κεφάλαιο της συμμετέχει με σημαντικό ποσοστό το ταμείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, και στο ΔΣ της τράπεζας συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του στρατιωτικοβιομηχανικού κατεστημένου της Τουρκίας ). Που εντάχτηκε, την περασμένη Πέμπτη στις 21/7/2011, στη συμφωνία της ΕΕ για τη στήριξη της Ελλάδας!

Στη συμφωνία λαμβάνουν επίσης μέρος τράπεζες και ασφαλιστικές από ολόκληρο τον κόσμο, όπως οι γερμανικές Allianz, Munich Re, Deutsche Bank, Commerzbank, Bayern LB, και οι γαλλικές AXA, BNP Paribas, Societe Generale, οι ελβετικές Credit Suisse, Swiss Re, Zurich Financial, η ισπανική BBVA, η οι βρετανικές HSBC, Standard Chartered, οι ιταλικές Generali και Intesa Sanpaolo, η ολλανδική ING, η σουηδική SEB, η βελγική Dexia, η καναδική Scotiabank, η κορεατική KB Financial Group, η Banco de Credito de Peru του Περού και η National Bank of Kuwait του Κουβέιτ.

Έτσι η Ελληνική εθνική κυριαρχία πάει περίπατο…

Τώρα δικαιολογούνται κι όλα εκείνα που ζήσαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα με το ‘’ιστορικό’’ σήριαλ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ περί του 1821 και το πόσο καλοί ήταν οι τούρκοι και πόσο λήσταρχοι οι ήρωες μας. Αλλά και διάφορα άλλα τούρκικα σαχλά σήριαλ που έχουν ενταχτεί στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα και πατρονάρουν ένα ψεύτικο τουρκικό πολιτισμό! Διότι η αλήθεια είναι σαφέστατα άλλη.

Δυστυχώς η συμμετοχή της ΑΚ Βank είναι πέραν πάσης αμφιβολίας και πολύ θα ήθελα από τους κυρίους στην κυβέρνηση (που διαπραγματεύτηκαν την αυτή συμφωνία), να μας εξηγήσουν πως δεχθήκαμε την συμμετοχή της εν λόγω τράπεζας για να μας σώσει;

Λέγετε δε, ότι έδειξε η ΑΚ Βank ενδιαφέρον για να αγοράσει τα λιμάνια των Δωδεκανήσων και του Ηρακλείου. Για το λιμάνι του Ηρακλείου, είπαν οι πωλητές, ότι για ένα χρόνο ακόμη δεν μπορούν να συζητήσουν λόγω κάποιων δεσμευτικών κανονισμών.

Έτσι βάλανε μετόχους στην διαχείριση του ελληνικού χρέους τους Τούρκους στρατοκράτες!

Αχ, Ελλάδα μου καημένη!

3 σχόλια:

  1. τι εγινε λεει;

    Γραφεις: " Δυστυχώς η συμμετοχή της ΑΚ Βank είναι πέραν πάσης αμφιβολίας και πολύ θα ήθελα από τους κυρίους στην κυβέρνηση (που διαπραγματεύτηκαν την αυτή συμφωνία), να μας εξηγήσουν πως δεχθήκαμε την συμμετοχή της εν λόγω τράπεζας για να μας σώσει;"

    Το ιδιο τους ρωτω κι εγω, τους ζητω εξηγησεις για πιο λογω δεν μας ενημερωσαν.
    Αυτες ηταν οι χαρουλες που εκαναν στο κομμα τους;
    Δηλαδη χαρες και χειροκροτηματα γιατι εβαλαν τον τουρκο σαν "κατακτητη" στη χωρα μας;
    Ντροπη τους που προδωσαν τους ηρωες και τα 250 χρονια της ελευθεριας απο τον τουρκικο ζυγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθες Lykas.
    Δεν νομίζω να μας απαντήσει κάποιος από την κυβέρνηση για τις διατυπωμένες απλές ερωτήσεις μας.
    Σου δίνω ακόμη μια σοβαρότατη πληροφορία .
    Στην τράπεζα AKBUNK τουρκίας, είναι από το 2008, πρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου η Suzan Sabancı Dinçer, η οποία είναι και στη διεθνή συμβουλευτική επιτροπή της Nasional Bank of Kuwait’s.
    Απλά τα πράγματα δηλαδή… Θα μπουν οι τούρκοι από δυο επίσημες πλευρές σαν κατακτητές/αγοραστές στην Ελλάδα… Μια από τις αγορές της Akbunk και απ’ την άλλη, από τη Nasional Bank of Kuwait’s…

    Δες τις πληροφορίες στις παρακάτω ηλεκτρονικές σελίδες:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Akbank
    http://en.wikipedia.org/wiki/Suzan_Sabanc%C4%B1_Din%C3%A7er

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταλαβαινεις τι γραφεις;
    μας εριξες βομβα μεγατονων, με την τουρκαλα προεδρο της Akbunk!!!
    μονο οι λεξεις "προδοτες του ελληνικου εθνους" αξίζουν στους πολιτικους που συμφωνήσαν την Πεμπτη στη ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή