Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η ιστορία θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρός σας.

Ενώ ξέρετε, βλέπεται πως ο ελληνικός λαός -από τα δικά σας λάθη- βρίσκεται μετέωρος στο γκρεμό του ‘’ολοκληρωτικού αφανισμού’’, εσείς κύριοι πλανευτάδες πολιτικοί, επιμένετε να καμώνεστε, με νοσηρές μεθόδους, τους εθνοσωτήρες. Φτάνουν πια τα εκβιαστικά διλλήματα και η ιδεολογική τρομοκρατία, φτάνει πλέον η οικονομική αιχμαλωσία της τροϊκανής πατρωνία σας.
Επιστρέψτε το πρόβλημα εκεί που πραγματικά ενοικεί!
Η οικονομική κρίση χτύπησε συνολικά την πόρτα της ΕΕ, και η Ευρώπη έντεχνα την παρέπεμψε στην Ελλάδα, για να πειραματιστεί περισσότερο, ώστε να δοκιμάσει έτσι τις αντοχές της. Τούτη είναι η μοναδική αλήθεια, όπου τη φωνάζω επί δυο χρόνια συνεχώς και φυσικά δεν είμαι η μόνη.
Πέρα λοιπόν από την ανθρώπινη υπερηφάνεια, πέρα από το αδούλωτο ελληνικό χαρακτήρα, πέρα από κάθε συνειδητό όριο, δεν θα μπορούμε να ζήσουμε με τούτη τη λαθεμένη οδήγηση της χώρας στο οικονομικό αδιέξοδο του ολοκληρωτικού αφανισμού.
Δεν είναι ένας απλός εφιάλτης, είναι πραγματικότητα, ότι η ζωή μας τεμαχίζεται στο τραπέζι των παγκόσμιων οικονομικών δολοφόνων ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΤΕ ΕΛΛΙΠΕΙΣ να σταματήσετε την ΑΔΙΚΗ δολοφονία του ελληνικού λαού!
Λίγο πριν την τελική κατάρρευση, της ήδη ετοιμοθάνατης πατρίδας, αφήστε τις γυάλινες καρέκλες σας, τα μικροκομματικά συμφέροντα και αφουγκραστείτε σωστά την αχώ του λαού και εντάξετε μαζί του τις όποιες δυνάμεις σας.
Διότι εάν δεν το πράξετε τώρα…‘’Οργή λαού, φωνή Θεού’’.

1 σχόλιο:

  1. η Ελλάδα υπήρξε εύκολος στόχος. Δεν φταίνε όμως εκείνοι. Η αλόγιστη χρήση των πόρων μας φταίει. Η ανάγκη διαβίωσης με ξένα λεφτά φταίει. Οι ουτοπικές τάσεις των ελλήνων φταίνε :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή