Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Και βρέθηκε το ράδιο παντόφλα να πρωταγωνιστεί πάλι!


Πηγή εικόνας:http://iplanimou.blogspot.com/

Τετραήμερη απεργία κάνουν από τη Πέμπτη (7/4/2011), οι δημοσιογράφοι –κακώς, κάκιστα βέβαια- σε όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας.
Τώρα, ποιους ουσιαστικά εξυπηρετεί τούτη η απεργία; Είναι λιγουλάκι ασαφές…
Και έτσι οι αρνητικές κι ανυπόστατες φήμες από τους επίδοξους "δημοσιογράφους", δίνουν και παίρνουν μαυρίζοντας περισσότερο τη ζωή μας.
Ακόμη κι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κος Κάρολος Παπούλιας, αναγκάστηκε να διαψεύσει φήμες αργά την Παρασκευή, ότι συναντήθηκε πρόσφατα με τον Πρωθυπουργό για επείγον καυτό θέμα!
Κάποιοι αρέσκονται να καταστροφολογούν με φανταστικά σενάρια πιστεύοντας πως εξυπηρετούν την ειδησεογραφία… Όχι φυσικά και δεν πρέπει, στις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος, αυτές οι ψευδείς κινήσεις ειδησεογραφίας είναι ξεκάθαρα εγκληματικές.
Ας έρθουμε λοιπόν στο: ΚΑΚΩΣ- ΚΑΚΙΣΤΑ που έγραψα με πλήρη συνείδηση για την τετραήμερη απεργία όπου κάνουν όλα τα Σωματεία (δες Ενώσεις) και συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ, μαζί με τις ομοσπονδίες του κλάδου.
Κακώς κύριοι των διαφόρων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ απεργείτε καθολικά, διότι δεν έχετε το δικαίωμα να μας στερείτε την αχώ της καθημερινότητας που συνταιριάζει με τη πορεία της ζωής μας.
Καταλαβαίνω πως παρουσιάζονται οικονομικά προβλήματα με τις περικοπές και τις συρρικνώσεις, άλλωστε όλοι μας ζούμε βαθειά στο πετσί μας αυτές τις οδυνηρές καταστάσεις, δεν είναι μόνο ο κλάδος της ειδησεογραφίας. Και όμως ο χρόνος περνά με την ακρίβεια του δευτερολέπτου και φέρνει γεγονότα που θα έπρεπε ταχύτατα ο Έλληνας να γνωρίζει μια και τον αφορούν άμεσα...
Και βρέθηκε το ράδιο παντόφλα να πρωταγωνιστεί πάλι!

2 σχόλια:

  1. Τι έγινε τώρα; Ξαφνικά τους θέλουμε; Ξαφνικά απέκτησαν και πάλι κύρος, οι δημοσιογράφοι; Γιατί μέχρι χθες τους βρίζαμε..
    Αν κάποιος ωφελήθηκε από όλη αυτήν την ιστορία, είναι φυσικά τα blogs και για να διαχωρίσω τη θέση μου, αυτά που θέλουν να ονομάζονται δημοσιογραφικά, με ενότητες είδησεων, σκανδάλων και ψευδών ενημερώσεων. Ε, λοιπόν εγώ (ξανα)λέω: Δεν αναγνωρίζω καμία είδηση από ιστολόγιο, εφόσον δεν αναγράφεται το όνομα του δημοσιογράφου και η είδηση είναι υπογεγραμμένη :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "καταχώρηση τσι μέρας" για το Σάββατο σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η καταχώρηση σου τούτη.
    Καληνωρίσματα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή