Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Η κυβερνητική σύμπνοια, το βασικό όπλο για τον αγώνα κατά της κρίσης.


Πηγή εικόνας:http://lavathis.wordpress.com/page/3/


Έχω γράψει κι άλλες φορές για την ασυνεννοησία που επικρατεί στα διάφορα υπουργεία και το “μπαϊράκι” που σηκώνουν οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους –υπουργοί- στο τρέχων κυβερνητικό σχήμα.
Εκ των όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η κυβερνητική εσωτερική αναταραχή δεν θα κοπάσει εύκολα, διότι “οι εραστές της πρωθυπουργίας” τα πρωτοκλασάτα στελέχη δηλαδή, δεν θέλουν να χρεωθούν την οικονομική της αφαίμαξης στη συμπίεση των εσόδων που υφίσταται ο λαός και ακόμη μια πιθανή αναδιάρθρωση, είτε χρεοκοπία της Ελλάδας.
Ο κύριος λόγος ουσιαστικά είναι πως δεν θα πρέπει να “χαλάσει” το προσωπικό images του καθενός απ΄ αυτούς, μια και είναι επαγγελματίες πολιτικοί. Και όχι η αγωνία για τον μεγάλο, πολύ δύσκολο αγώνα που δίνεται απ’ τον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου και κάνα δυο ακόμη υπουργός, για να βγει η χώρα απ’ την υπαρξιακή και οικονομική κρίση που έχει βρεθεί, καθώς τα τραγικά λάθη των εκάστοτε κυβερνήσεων την οδήγησαν έως εδώ σήμερα.
Την Παρασκευή (5/3/2011) στην 11η Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, η ειλικρίνεια του Πρωθυπουργού περνούσε το έντονο σοβαρό μήνυμα της συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων υπουργών, ώστε να απαλλαγεί η Ελλάδα όσο ανώδυνα γίνεται απ’ το μεγάλο χρέος, που είναι σαφέστατα και το σύμπτωμα μιας παρασιτικής οικονομίας…
Ίσως, η χώρα μας να βρίσκεται στη τραγικότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορία της, και καθώς τώρα επιβάλλεται, εσείς οι αιρετοί “άρχοντες”, να αφήσετε στην άκρη τις προσωπικές σας βλέψεις και να περάσετε στη κοινή κυβερνητική “πολεμική” τακτική για την ανάκτηση μιας ουσιώδης θετικής ανάπτυξης στα δημοσιονομικά/οικονομικά τούτης της πολύπαθης χώρας.
Είναι πασιφανές ό,τι τα πολιτικά λάθη του παρελθόντος, με τις πάσης είδους πελατειακές σχέσεις, δεν θα πρέπει να ξανασυμβούν, εάν πράγματι νομίζετε πως θα πρέπει να τιμήσετε τη ψήφο του λαού που σας πίστεψε και σας εμπιστευτικέ τη κυβέρνηση της χωράς.
Ο λαός βιώνει σημαντικές στερήσεις που κάνουν τη ζωή του να ομοιάζει με καθημερινό Γολγοθά κι ΕΣΕΙΣ με την άπληστα επιπόλαιη συμπεριφορά σας… την κάνετε τραγικότερη!

1 σχόλιο:

  1. ενδιαφερουσα η αποψη σου. Ο συντονισμος των εμπλεκομενων ειναι ενα μεγαλο ζητημα.
    Ξερεις οτι οταν πολλοι ανθρωποι προσπαθουν να συνεννοηθουν, τοτε το πραγμα δυσκολευει. Μιλαω σε επιπεδο παρεας που κανονιζει να βγει το βραδυ για βολτα, ποσο μαλλον οταν εχεις να κανεις με πολιτικους που εχουν το μικροβιο της εξουσιας ή αυταρχισμου που τους διακατεχει.
    Ενα καλος manager που ελπιζω πως ειναι ο Παπανδρεου θα πρεπει να αφυπνισει τα προσωπικα οφελη για ολους τους μεσα απο τα οφελη στο κοινο καλο. Ειναι κοινος αγωνας και κοινος στοχος :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή