Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Κύριε Παπανδρέου είστε Πρωθυπουργός της Ελλάδας!


Πηγή εικόνας:http://2dimkalam.thess.sch.gr/0000/map%20gen/am%20polit1.htm


Άλλο πάλι και τούτο που μας βρήκε (από αυτή τη κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό της που δεν ξέρει τι να πρωτομαστορέψει), με τη τουρκική γλώσσα καθώς, εξήγγειλε ό,τι στη Θράκη μας, θα μιλιέται επίσημα στις κρατικές υπηρεσίες!
Χαράς την τύχη μας, που επιλέξαμε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, για να μας κυβερνούν. Αντ΄ αυτού μας ξεπουλούν ή μάλλον μας διαμελίζουν σαν χώρα.
Δεν ξέρω εάν είναι ανοικτοί λογαριασμοί του, δεν μπορώ να φανταστώ όμως κάτι άλλο…
Έταξε στους Θρακιώτες (εξαγγελία του κ. Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του στο Δημάριο της Ξάνθης, τη περασμένη εβδομάδα), να δίνουν εξετάσεις στην τουρκική γλώσσα και στα Κ.Ε.Π. θα προσληφθούν υπάλληλοι που θα ομιλούν την τουρκική!
Καλά, δεν του είπε κανένας ότι εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ, και οι κάτοικοι της Θράκης είναι ΕΛΛΗΝΕΣ όπου γνωρίζουν την Ελληνική γλώσσα, τι δουλειά έχουνε τα τουρκικά;
Εάν κάποιοι είναι δίγλωσσοι (όπως Αρβανίτες, Βλάχοι, Τσάκωνες, κ.τ.λ.) ετούτο δεν μπορεί να τους οδηγήσει ώστε να απαρνηθούν την Κύρια και Επίσημη γλώσσα της Ελλάδας, με το να χρησιμοποιούν τη όποια δεύτερη γλώσσα γνωρίζουν, στις επίσημες κρατικές υπηρεσίες της χώρας.
Κύριε Πρωθυπουργέ καταλαβαίνεται τη θύελλα που ξεσηκώνεται με τούτες τις εξαγγελίες σας;
Η μία παραβίαση επάνω στην άλλη! Που μας οδηγείτε;
Και κατόπιν ζητάτε από τους αλλοδαπούς, για την προσωρινή άδεια παραμονής, αποδεικτικό Ελληνομάθειας… Διότι ΕΠΙΣΗΜΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ γλώσσα, είναι σαφώς η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά… Μα μόνο ένα έχω να σας θυμίσω ό,τι είστε Πρωθυπουργός της Ελλάδας …

2 σχόλια:

  1. καλη η υπενθυμιση. Ειναι φυσικα ολα μερος του γνωστου διπλωματικου παιχνιδιου που παιζουν ολες οι χωρες μεταξυ τους, οποτε δεν μπορουμε να σχολιασουμε πολλα, επειδη δεν γνωριζουμε πολλα.
    Αλλα κατι τετοιο, οχι, το κατηγορω σαν αποφαση και αναμενω το πως θα διατυπωθει στο νομοθετικο διαταγμα, ΑΝ και οταν αυτο γινει :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ μου e-φίλε, συνοδοιπόρε Yannidakis
    Καταλαβαίνω πως έχεις μπερδευτείς κι εσύ με όσα ακούς και βλέπεις να κάνει τούτη η κυβέρνηση… Εύχομαι να ζούμε ένα ψεύτικο όνειρο… κι όταν ξυπνήσουμε να σταυροκοπηθούμε απ’ τους εφιάλτες “μας”…
    Να είσαι πάντα καλά και να περνάς όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή