Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Κλείσιμο σχολείων, άνοιγμα ψυχιατρείων;


Πηγή εικόνας:http://paremvasikomotini.blogspot.com/2010_10_24_archive.html


«Δεν μπορεί κάτι θα παίρνεις για το στρες; Αυτοί μας έχουν τρελάνει.» Μια φράση που ακούγετε όλο και πιο συχνά στη χώρα μας, δηλώνοντας την "μελαγχολική παθογένεια" απ’ τα τόσα δεινά που ήρθαν στη ζωή μας.
Η παρούσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μέσα στο νοικοκύρεμα που ανέλαβε να κάνει, έχει καταλάβει και την πρωτιά στην αύξηση των ψυχιατρικών προβλημάτων.
Έτσι, πολλά κτήρια δημόσιων σχολείων που στο εγγύς μέλλον θα κλείσουν, δεν θα είναι απίθανο να τα δούμε, σαν ιδιωτικά ψυχιατρικά ιδρύματα, εφόσον η δωρεάν υγεία καταργείτε με την τελευταία ανακοίνωση των τροϊκανών για τα 50 δις που θα πρέπει να τους δώσουμε στα αμέσως επόμενα πέντε χρόνια!
Πέρασε στα ψηλά, κι όμως, αφορά όλους τους πολίτες τούτης της δύσμοιρης χώρας.
«Αύξηση στο 40% των ψυχιατρικών προβλημάτων». Τονίζουν οι ιατρική κύκλοι.
Μακάρι θεέ μου να μην γίνουμε… Από λαός ηρώων που μέχρι πρόσφατα είμαστε… Λαός ψυχασθενών…. Γιατί τότε, δεν θα λογιστούμε ούτε τρόικα μήτε νοικοκυρέματα μέσα στην τρέλα μας…
Είθε θεέ των Ελλήνων…




Παράκληση: Τακτικά οι αναρτήσεις του παρόντος ηλεκτρονικού/διαδικτυακού μπλοκ αναρτώνται και σε άλλα μπλοκ. Θα ήταν σωστό, να αναφέρεται η ηλεκτρονική διεύθυνση της πηγής. Ευχαριστώ.

1 σχόλιο:

  1. λαος ηρωων, ε;
    αυτο εχει πολλα-πολλα χρονια να επαληθευτει, εως που δεν υπαρχει πια.
    Δεν μου κανει εντυπωση η αυξηση αυτη και σιγουρα ουτε εσενα, αλλα εγω επιμενω (εκει!) αν πρεπει να τρελλαθουμε για να μπει ταξη σε αυτη τη χωρα, ας τρελλαθουμε :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή