Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Είναι πολύ βαριά λέξη η συγνώμη για τον Πέτρο Τατσόπουλο!!!


Πηγή εικόνας:http://ellinikoistologio.blogspot.com/2011/02/gay.html


Ας υποθέσουμε πως ήταν στο ηλεκτρονικό του σπίτι, όπως φυσικά υποστηρίζει ο ίδιος, κι όχι στο facebook. Ας του δώσουμε όλα τα δίκαια για την “άγαρμπη πλάκα” που έκανε για τον Εθνικό μας ήρωα Θοδωρή Κολοκοτρώνη. Όμως, σ’ ένα αναγνωρισμένο συγγραφέα που ζει απ’ τα βιβλία που πουλά… δεν γίνεται να συγχωρέσεις ό,τι δεν έχει το θάρος να σταθεί αντρίκια, όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε δημόσιο άντρα, απέναντι στο όποιο λάθος του και να ζητήσει συγνώμη!
Το μόνο που έκανε ήταν να σβήσει τη σελίδα με το προφίλ του απ’ το facebook και σαν τη γάτα να κρύψει/κουκουλώσει όλες τις ακαθαρσίες του… Μάλιστα μίλησε και στο τηλεοπτικό σταθμό του ελληνικού ΣΚΑΪ… για το πώς έγραψε αυτή την ανοησία κατηγορώντας, για άλλη μία φορά, τα ηλεκτρονικά blogs που έχουν ξεσηκωθεί/εναντιωθεί απέναντι σε αυτό το ιστορικό έκτρωμα, το ντοκιμαντέρ «1821», που παρουσιάζει…
Αχ, πόσο έντονα δείχνει η έλλειψη; Η έλλειψη από πνευματικούς ανθρώπους… σε τούτη τη χώρα!!!

2 σχόλια:

  1. Με όμοιο τρόπο οι ομοφυλόφιλοι προσπαθούν να νομιμοποιήσουν στις καρδιές των ανθρώπων τις παραφύσιν επιλογές τους... λες να;;;;;;;; ...μπα δε!!!! ...κι αν ναι;;;;;; ... εεεε τότε!!!!!

    Ο άνθρωπος αυτός θα έπρεπε ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν κανείς πιστεύει ότι πράγματι επρόκειτο για αστείο.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Γιώργη, η επιλογή της σεξουαλικής ταυτότητας του καθένα δεν με απασχολεί…
    Με προβληματίζει όμως σοβαρά, η ευκολία του χιούμορ για κάθε αδιαπραγμάτευτη Ελληνική Αξία, κι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι από τις μεγαλύτερες Αξίες ( Ηρώων) της σύγχρονης ιστορίας μας… Κι αυτός ο “πνευματικός” συγγραφέας, δεν έδειξε/ζήτησε συγνώμη για τη σεξουαλική μομφή (έστω χιουμοριστικά), που έριξε, όχι μόνο στον Ήρωα του 1821 αλλά στο πρόσωπο όλης της Ελλάδας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή