Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

«Ό,τι προκύψει»… Για την Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου!




«Ό,τι προκύψει».
Λέγετε η διαδικτυακή ζωντανή εκπομπή του radio zougla.gr, που κάθε Κυριακή απόγευμα (6-8 μ.μ.) ακούγονται διάφορες απόψεις, οι περισσότερες καυτές και αληθινές που δεν τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν βήμα στα “κατευθυνόμενα” ΜΜΕ…
Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου και η δημοσιογράφο Ειρήνη Βανταράκη, απέδειξαν, πως μπορούν να διαχειριστούν τα γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας μας, αλλά και τα καθημερινά, είτε πολιτικά τεκταινόμενα στη χώρα σήμερα, με βαθιές γνώσεις και απόλυτο σεβασμό.
Την Κυριακή (23/1/2011) ήταν η δεύτερη εκπομπή τους, που έβγαινε στον αέρα, για να ενημερώσει, να σχολιάσει, μα και οι διαδικτυακοί φίλοι της εκπομπής να εκθέσουν τις απόψεις και τα ερωτήματά τους. Θα τολμούσα να γράψω: ότι η εκπομπή ξεπέρασε τους αρχικούς φόβους μου (σκεπτόμενη πως η Δήμητρα είναι το “κόκκινο πανί” για πολλούς στο “νέο” ΠαΣοκ) και πως υπερκαλύπτει τις προσδοκίες μιας ζωντανής ενημερωτικής εκπομπής.
Η φωτεινή αύρα της Δήμητρας με τις αλήθειες της και η έμπειρη δημοσιογραφική τοποθέτηση της Ειρήνης, δίνουν ένα δίωρο προβληματισμού πάνω σ’ ένα υπέροχο μουσικό χαλί. Ακόμη, η Δήμητρα, απέδειξε πως πέρα από σύζυγος του τελευταίου Έλληνα ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι μια Γυναίκα που παλεύει με μόνο όπλο της την αλήθεια και πως διαθέτει εκμεταλλεύσιμο απόθεμα γνώσεων, που θα έπρεπε, τουλάχιστον, οι κύριοι του ΠαΣοκ να είχαν αξιοποιήσει προς όφελος της κυβέρνησης, (αλλά και γιατί όχι;) της χώρας.
Συγχαρητήρια πρέπουν στις δύο όμορφες κι υπέροχες παρουσιάσεις, Δήμητρας-Ειρήνης, αλλά και στη διαδικτυακό τόπο zougla.gr που για μια άλλη φορά έδειξε ότι ακούει και ζει στις επάλξεις της καθημερινότητας.
Σας χαιρετώ με αυτά τα λίγα, δίδοντας μια υπόσχεση στον εαυτό μου… Να καταφέρω ώστε να γνωρίσω (επιτέλους ζωντανά) και να ανεβάσω στο μπλοκ, μια συνέντευξη της Δήμητρας Λιάνης-Παπανδρέου.

Πηγή εικόνας: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου