Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Θα τα ψάλω (κι όχι βέβαια τα κάλαντα) μωρέ, δεν αντέχω άλλο!




Για αρχή: Μια όμορφη χρονιά με υγεία, υπομονή, ελπίδα, αισιοδοξία και αλληλεγγύη σας εύχομαι αναγνώστες μου.
Ουφ! Ειλικρινά κουράστηκα τις τελευταίες ημέρες να ακούω, διαβάζω τους ψευδοεπιστήμονες, τους απανταχού συνωμοσιολόγους και φυσικά τους εραστές της καταστροφολογίας. Ότι, τάχα μου –τάχα μου, θα έρθει το τέλος του κόσμου!
Κουράστηκα συνάνθρωποι και έχω αυτή την οικονομική κρίση μέσα στο κεφάλι μου να με πιπιλίζει, ώστε αποφάσισα να μας/σας τα ψάλω λιγάκι παραπάνω.
Πάμε, φορστάρω, τώρα…
Ώ, ρε λάτρεις του Αρμαγεδδών, ώ, ρε λάτρεις του ανορθολογικού και αντιεπιστημονικού πνεύματος, κι όχι φυσικά οινοπνεύματος (λίγο γέλιο δεν βλάπτει), που στο καλό βρήκατε τόσες μπουρδοπροφητείες και έχετε μετά μανίας αρχίσει να τρομοκρατείται –ως τον πανικό- το κοσμάκι; Πως βρε ευκολόπιστα πλάσματα, σπέρνετε ανυπόστατες φήμες και από ανεύθυνες πηγές;
Έχετε ξεκινήσει ένα συνωμοσιολογικό και ανεπίτρεπτο θόρυβο επειδή υποτίθεται ότι το παλιό ημερολόγιο των Μάγια σταματά απότομα στο χειμερινό ηλιοστάσιο της 21ης Δεκεμβρίου του 2012, άρα θεωρείται ότι ο κόσμος δεν θα έχει άλλο μέλλον. Έτσι, το ποια μορφή θα πάρει η επερχόμενη καταστροφή, επαφίεται στην φαντασία του καθενός ευκολόπιστου (για να μην γράψω βλαμμένου) και δεν λείπει η τρομοκρατική και μακάβρια φαντασία στα ΜΜΕ και σε πολλές ιστοσελίδες του διαδικτύου… Μέχρι τους χριστιανούς Άγιους/γέροντες, συνάνθρωποι έχουν ‘’μαγειρέψει’’ μαζί με τους Μάγια, στην ίδια ψευδοεπιστημονική κατσαρόλα τους.
Γράφουν/λένε: Μια τεράστια ενεργειακή έκρηξη του Ήλιου, μια αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης, μια μαύρη τρύπα που θα καταπιεί τον πλανήτη, η πρόσκρουση με τον μυστηριώδη πλανήτη Νιμπίρου ή ‘’Χ’’, και άλλα τέτοια πυροδοτούν εδώ και καρό ένα κλίμα τρομοκρατίας μεταξύ των τρομολάγνων.
Άντε, χρόνια πολλά και του χρόνου! Είμαι σίγουρη ότι θα τα λέμε για πολλά ακόμα χρόνια φτάνει να μην αφήσουμε αυτόν τον πραγματικό οικονομικό ‘’Αρμαγεδδών’’ που θέλουν να μας επιβάλουν οι οικονομικοί δολοφόνοι ώστε να μας καταπιεί μέσα στη σαλατοποίηση της νέας εποχής!
Κουράγιο συνέλληνες, δύναμη, αλληλεγγύη και θα βγούμε νικητές.

1 σχόλιο:

  1. το 2012 δεν πρόκειται να γίνει τίποτα παραπάνω από αυτό που εμείς θα καθορίσουμε στον πλανήτη μας για φέτος :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή