Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Κόψε και κόψε, να πως μας έμειναν για να ζήσουμε τα “ρετάλια” ζωής…


Πηγή εικόνας: http://www.flickr.com/photos/16525729@N07/2603881848



Κοντά στο 5,5% επιπλέον αυξήθηκε το κόστος ζωής του μέσου Έλληνα τους δύο τελευταίους μήνες, ενώ απ’ την άλλη, οι συνεχόμενες μειώσεις και οι περικοπές των μισθών, των συντάξεων είναι γεγονός και για την τρίτη επικαιροποίηση του μνημονίου.
Είναι γνωστό ό,τι με τα ρετάλια δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα, παρά μόνο μπαλώματα. Έτσι και τούτοι, οι αδαής πολιτικοί που μας κυβερνούν, προσπαθούν να μπαλώσουν όπως-όπως τα ακατανόητα πεπραγμένα τους, κατά του Ελληνικού λαού που βιώνει τραγικά την διολίσθηση της ζωής του σένα βάραθρο απελπισίας.
Ένα μένει πια: Να βγείτε και να δηλώσετε/ανακοινώσετε, πόσο λάθος πράξατε με το να "πιστέψετε" πως η τρόικα ήταν ο μονόδρομος… Όπως σας είχαν διδάξει στα ξενοκίνητα μυστικά κέντρα που μαθητεύετε. Και επιτέλους, να θυμηθείτε πως θα πρέπει να αγωνιστείτε για την αναθέρμανση της εθνικής οικονομίας που θα μας οδηγήσει έξω απ’ την ύφεση και την κρίση.
Η θεωρία που μάθατε, πίσω απ’ τις κλειστές πόρτες των όποιων κέντρων σας εκπαίδευσαν, απέχει παρασάγγας απ’ το αποτέλεσμα της πράξης. Ετούτο λοιπόν, πια εμπειρικός το μάθατε… Και να όμως, που παρασύρατε όλη τη χώρα σένα απύθμενο μετερίζι δυστυχίας, μέχρι να αποκτήσετε εσείς την εμπειρία της “προσωπικής σας” προδοσίας!
Ανοίξατε τις πόρτες της χώρας, σε κάθε λογής ορέξεις, κι από την μια άκρη έως την άλλη δρουν φανερά τα ξένα συμφέροντα. Δεν υπάρχουν πλέον τα “στεγανά” για την Ελλάδα, εκείνα τα “στεγανά” που κρατούν της αξιοπιστία μιας χώρας στα διεθνή στάτους. Απογυμνώσατε τα πάντα, ώστε μας εξαναγκάσατε να χάσουμε την εθνική ταυτότητά μας, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν της Ελλάδας, παρά μόνο μετά από τον γενναίο πόλεμο του 1940 και την μετέπειτα τετράχρονη Γερμανική κατοχή!
Είναι φανερό πως ελπίζατε στις φρούδες φιλικές σχέσεις σας, με τους όποιους διεθνής παράγοντες, και τώρα που αυτοί σας “άδειασαν” παίρνοντας εκείνο που ζήταγαν, εσείς οι αδαής, μείνατε με την κοπτοραπτική του μπαλώματος στα εναπομείναντα ρετάλια της ζωής μας.
Πολλές φορές κύριε Πρωθυπουργέ, έχετε επικαλεστεί την μεταναστευτική σας ιδιότητα δηλ, πως γεννηθήκατε/ζήσατε/είσαστε ένας μετανάστης. Η Ελλάδα όμως, πάντα πορευόταν με Πρωθυπουργούς /οδηγούς, που το ελληνικό τους αίμα έβραζε για την Ελλάδα… Γιατί εδώ, όπως και να το δει ο καθένας, είναι Ελλάδα!!!
Χρειάζεται θάρρος κι ανδρεία για να αντιμετωπίσετε την αλήθεια . Με το κόψε-κόψε απ’ τους Έλληνες και το δώσε-δώσε στους ξένους, σας έμειναν τα ρετάλια που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε την Ελληνική αξιοπρέπεια μας, μα μήτε και τον βιοπορισμό μας σαν Έλληνες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου