Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Εντείνοντας την αγωνία της ελευθερίας μας…




Τέσσερα εικοσιτετράωρα τώρα, για μια ακόμη φορά, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κυριολεκτικά εμφανίζουν στη ‘’σκηνή’’ ένα πολιτικό αγώνα δρόμου για την επιβίωση της Ελλάδας.
Αντ’ αυτού όμως, στο ‘’παρασκήνιο’’ παίζεται η μοίρα -για την ελευθερία- της χώρας σε βάρος σαφέστατα του ελληνικού λαού, απ’ όποια σκοπιά κι αν το δει κανείς.
Παραχωρούν ολοκληρωτικά την εθνική κυριαρχία μας στους τροϊκανούς!
Αναζητούν, λένε, το όνομα του νέου πρωθυπουργού. Ακούγονται και διάφορα ονόματα, αλλά όπως θέλουν να φαίνεται, ο ‘’σωτήρας’’ δεν έχει βρεθεί ακόμη (4:00 πμ Τετάρτης 9/11/2011)…
‘’Λογικά’’, δεν μπορώ να γνωρίζω εάν αναζητάτε ένας αχυράνθρωπος για να κάνει τη ‘’βρομοδουλειά’’ ή, στα ‘’παράλογά μου’’, τελικά θα μας επιβληθεί εκείνος που οι πάτρωνοί μας έχουν επιλέξει.
Πόσοι άραγε έχουν υπόψη τους τι ειπώθηκε στις 2 με 3 του Νοέμβρη, στο κ. Παπανδρέου απ’ τους ευρωπαίους ετέρους μας ;
Δυστυχώς, το ξεπερνάμε με μεγάλη ταχύτητα, βαλμένοι μέσα στα επικοινωνιακά τεχνάσματα των τελευταίων επίπλαστων γεγονότων.
Τη μισή αλήθεια βέβαια, μάς την παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος και υπουργός των Οικονομικών κ. Βενιζέλος το ξημέρωμα της περασμένης Πέμπτης καθώς είπε:
‘’Αν θέλουμε να προστατεύσουμε τη χώρα, πρέπει υπό συνθήκες εθνικής ενότητας και πολιτικής σοβαρότητας και συναίνεσης, να εφαρμόσουμε χωρίς καθυστέρηση την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου. Τώρα, το ταχύτερο δυνατό.
Προς την κατεύθυνση αυτή δεν αρκούν όμως οι κινήσεις της Κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Όλα όσα γίνονται και λέγονται σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, αφορούν εξίσου και την αντιπολίτευση, ιδίως την αξιωματική, που είναι αποδέκτης των ίδιων ισχυρών μηνυμάτων από τις Κάννες και η στάση της οποίας, εάν ήταν θετική, θα λειτουργούσε ως εγγύηση για τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας, ενώ όταν είναι αρνητική θίγει καίρια την αξιοπιστία αυτή με σοβαρό κόστος για τον Έλληνα πολίτη.’’

Δηλαδή έφερνε την εντολή απ’ τους G20, με το σενάριο για μια κυβέρνηση κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, ή ενότητας (όποιο όνομα κι αν θέλετε βάλετε), και με ένα πρωθυπουργό (πιθανών να είναι κι ο κ. Παπανδρέου), λέω τώρα εγώ, όπου θα υπογράψει την ολική παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας. Διότι γνωστό είναι ότι μας χρεοκόπησαν η σειρά των εγκληματικών και λαθεμένων πολιτικών κινήσεων της εξάχρονης κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ καλά, ώστε να διαχωρίσουμε τις έννοιες των δύο παραπάνω : ‘’χρεοκοπία’’ και ‘’παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας’’. Γιατί άλλο είναι χρεοκοπία, όπου σταματά κάθε πληρωμή κι άλλο ο αφανισμός της χώρας με την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας σε ξένες αδηφάγες δυνάμεις και υπό τον τύπο της κατοχής!
Και να που έσκασε το μυστικό χτες (8/11/2011): Η απαίτηση για τη γραπτή δέσμευση των Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά ότι θα τηρηθεί κατά γράμμα η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, η οποία περιλαμβάνει, εκτός της αναδιάρθρωσης, κοινός ‘’κουρέματος’’, κατά 50% του ελληνικού χρέους και τη δανειοδότηση της Ελλάδας με το ποσό των 100 δισ. ευρώ, την εφαρμογή για τουλάχιστον μία δεκαετία σκληρών μέτρων λιτότητας υπό την αυστηρή επιτήρηση και επί μονίμου βάσεως των δανειστών.
Κι έρχομαι να σας θυμίσω ένα κομμάτι απ’ τον εθνικό ύμνο μας:
‘’Καλλίτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή…’’

Κάτι παραπάνω από εμάς θα γνώριζαν εκείνοι που έγραψαν με το αίμα τους τούτους τους τραγικούς στίχους καθώς τετρακόσια και βάλε χρόνια, έζησαν στη σκλαβιά.
Γι’ αυτό ήρθε ο καιρός να ξεβολευτείς έλληνα απ’ την αδράνεια και να μπεις σένα νέο αγώνα όπου θα απαιτείς την ελευθερία σου!
Διότι: Η εθνική, ελληνική κυριαρχία, δεν παζαρεύεται ανήκει μόνο στους έλληνες!

2 σχόλια:

  1. ΚΑΗΜΕΝΗ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΟΥ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΘΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε χαιρετώ φίλε Μάρκο.
    Ατύχησε η "λογική μου" που διάβασε το μήνυμα της τρόικας... Δεν είναι ο κ. Παπανδρέου, αλλά πολύ καλός φίλος στους υψηλόβαθμους του ΠΑΣΟΚ. Εκείνος δηλαδή, που θα κάνει τη βρομοδουλειά του μουτζούρη. Έτσι για να μην αναιρέσουμε το: "ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ"
    Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή